Julmarknad

Jag är sjukt sugen på att åka på julmarknad! Min personliga favorit är den på skansen. Den är så mysig, så kan man gå runt och kolla på djuren och så också!  Skansen är så fint!  Har för mig att Gröna lund brukar ha julmarknad också, men har aldrig varit där, så vet inte hur den är. Har varit på den som brukar vara i gamla stan, och den brukar vara mysig också! :)  Ska försöka åka på julmarknaden på Skansen nästa helg!

Kommentarer
Postat av: smyckestokig

Fynda fina personliga julklappar hos mig ! säljer jättefina unika namnarmband/budskapsarmband där du kan välja din egna text om du vill. tex ditt namn.barnets, älsklingens mm för endast 79 kr ! Finns även andra smycken till kanon priser välkommen in att fynda. ( ber om ursäkt om du ej vill ha reklam radera bara detta då ) men de är helt klart värda att kolla in. Dessutom perfekta personliga julklappar utan att man behöver bli ruineradmvh malinhttp://smyckestokig.blogg.se/

2010-12-05 @ 11:18:28
URL: http://smyckestokig.blogg.se/
Postat av: Emmelist

hehe ja vi säger alla olika...men som tur är spelar det ingen roll då dom fortfarande är lika goda vad man än säger ;)

2010-12-05 @ 14:20:56
URL: http://emmelist.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hejsan kika gärna in hos mig och ställ en fråga till örebros näst största bloggerska! frågestunden avslutas ikväll 22:00, så skynda in!:)

2010-12-05 @ 19:53:42
URL: http://kriistiinjonsson.blogg.se/
Postat av: ~ Elin Mattsson´s fotoblogg ~

Fin blogg du har!:)

2010-12-06 @ 11:01:05
URL: http://elinmattssons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Remember my name!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Skriv nått sött!

Trackback
RSS 2.0