Valborg 2011

Idag är det valborg och det har redan regnat här :(  Vad är det med vädret att alltid regna på valborg?  dumt..  Ska iaf grilla lite ikväll och bara ta det lugnt, hoppas att alla ni som ska ut och festa tar det lugnt och inte vinglar in i nån brasa!  Ha en trevlig valborg nu :D

Pissed..

Förstår mig inte på folk som ljuger och är falska.. och sen frågar vad dom gjort.. borde dom inte räkna ut det själva när dom döljer saker för en?..

Bakdax

Nu ska jag springa ner och baka nått mumsigt! Tror det blir en sockerkaka, men man vet aldrig :D  Man måste iaf ha nått gott att mumsa på när man kollar på Big brother ikväll :D
På tal om Big brother föressten så ville dom i början av inspelningen att man skulle skicka in förslag på utmaningar, och jag skickade in om en sån där mekanisk tjur som dom visade igår! Men jag antar att nån annan han föreslå det innan mig kanske :)
Ska även kolla på filmen jag föreslog i inlägget under här ikväll! :S   Så om jag inte skriver nått mer så kanske jag dött av rädsla eller nått!

SCAAAARY

Fick just en sån lust att krypa ihop i sängen i mörkret och kolla på en läskig film, läste precis en filmrecention om Insidious!  Måste helt klart se den!

Handling: Josh och Renai lever ett lyckligt familjeliv tillsammans med sina tre barn. När deras yngste son hamnar i koma efter en tragisk olycka gör familjen en fruktansvärd upptäckt - sonens kropp har förvandlats till en magnet som drar till sig onda väsen.

Tryck på bilden för att se trailern!


Spotify

Nu är det ju så att spotify ska ändra sina gratiskonton från och med 1 maj. Det betyder att:

- Man bara kommer kunna lyssna på samma låt 5 gr per månad
- Man har 10 timmars tid att lyssna på musik på spotify per månad


Jag tycker att det är skit.. bye bye spotify?


Underbara lördag

Idag är det lördag och det har varit underbart väder ute med sol :D   Har precis ätit middag. Idag blev de hemmagjord fisksoppa med saffran!  Så god :D


Sorry

Är ledsen för dålig uppdatering, men har verkligen inte haft nån lust att blogga! 
Kommer förhoppningsvis tillbaka snart!

RSS 2.0