My heart is a stereo. It beats for your, so listen close..Slow

Idag har det varit en sån här seg dag, har kollat på Ps. I love you och sen städat hela övervåningen (förutom Dannes rum). Sen nu ikväll har jag mest suttit här :)    Jag blev plötsligt as sugen på sallad med räkor och avokado.  Dumt bara att jag inte har avokado hemma, kanske kan göra en sallad med räkor och ägg imorgon iofs!  Nu har Cero tagit över min säng också, han tycker väl att jag ska sova i hans säng.. haha! Knashunden <3  Ska försöka knöa mig ner i sängen bredvid honom nu! Gonatt :)What are words

En helt otroligt fin kille som tillägnat en låt till sin tjej som hamnade i en fruktansvärd olycka och blev handikappad, de var förlovade och planerade att gifta sig! När hon låg i koma på sjukhuset efter olyckan ville läkarna dra ur respiratorn, för dom trodde inte att hon skulle vakna upp, men Chris gav inte upp, han vägrade tro att hon aldrig mer skulle vakna upp, och en dag så vaknade hon! Nu kämpar hon varje dag för att bli bättre! Så otroligt fin och känslosam låt!
SUPER 8

Igår var jag på bio med världens bästa och såg Super 8! Så jag tänkte skriva en liten recension om filmen!
Kommer föressten ändra om betygssättningen till 10 st eftersom de är svårt att betygsätta en film på 5 st! Kommer nog även byta ut betygsbilderna oftare, så ni kommer se olika nästan varje gång nu.


Klicka på bilden får trailer
Handling: Sommaren 1979, bevittnar några vänner i en liten stad i Ohio en katastrofal tågolycka medan de håller på att spela in en super 8-film. Snart börjar de misstänka att kraschen inte var någon olycka, och det dröjer inte länge innan människor istaden börjar försvinna spårlöst och andra märkliga, oförklarliga saker händer. När den lokale polisshefen försöker få reda på sanningen, visar det sig vara något mer fasansfullt än någon av dem kunnat föreställa sig.

Jag tyckte att filmen var bra! Tyckte att tågkrachen var häftig, men lite overkligt att alla ungarna klarade sig oskadda i en sån olycka! Ibland kändes det som en barn-komedi typ.. men det växlade en massa, men den var underhållande, och jag tyckte att den var sevärd i alla fall!

Betyg: Filmen får 5 av 10 fladdermöss!Blueberries.

Idag har jag och Danne varit ute och plockat blåbär och smultron i skogen!  När vi kom hem stack han iväg med sin kompis och badade och jag ställde mig och bakade blåbärsmuffins och blåbär & smultronpaj! Ska skicka in den i ugnen snart och vispa lite vaniljsås! Är svårt att inte baka massa goda pajer med allt gott som finns att plocka på sommaren!  Får träna bort de senare :D

Hej

Nu var det länge sen jag bloggade om jag på! Har haft annat att tänka på ett tag nu!  Ska försöka komma ihåg bloggen även fast de är sommar nu!  Idag när jag vaknade kom pappa in med ett brev, och de var från canvasfabriken !  Fick en liten present som tack för att jag skrivit om dom!  Mycket trevlig överraskning !  Sen så har jag, pappa och mamma varit ute och åkt lite i bilen bara! Ikväll ska de bli grillat kött med potatissallad! Mums!

Här får ni föressten en bra låt!
DEV – In The DarkRSS 2.0