Studentskiva

Imorgon är våran studentskiva. Mycket kaos, men pappa stöttar iaf med pengar då alla mina vänner bangar i sista sekunden. Mycket kaos med hur jag ska göra med att komma hem och sådär, men sånt löser sig väl hoppas jag. Vill bara att kvällen ska bli rolig :)

True blood 1-2-3...

Var sjukt länge sen jag började kolla på True blood, blev helt besatt av serien!  och nu läste jag precis om säsong 3!!!  Här är True blood's trailer för säsong 3!


Tävla med OLW



Jag är med och tävlar om biljetter till Sex and the city 2!  Vill verkligen vinna eftersom jag ÄLSKAR sex and the city, nördar serien om och om igen och filmen är också så sjukt bra! Hoppas hoppas hoppas! :D

Fyrhjuling

Idag var en tredjedel av klassen i tullinge och körde fyrhjuling!  Det var sjukt roligt och vill ha en egen nu!  :D Vi skulle köra slalom, åka över telgelstenar, lära oss bromsa, göra undanmanöver, åka uppför backe i skotersits, åka nedför backar med hjälp av motorbroms, lära oss vart hjulen satt med hjälp av att åka på plankor osv, sen när vi lärt oss alls sånt så åkte vi ut i skogen allihopa!  BÄSTA SKOLDAGE EVER TYP!


Min fyrhjuling såg ut såhär :


En bra helg

Igår så åke jag till stan och köpte min studentklänning :D   yay!   Efter det åkte jag hem till Mathias och åt jätte god mat (fläskfilé med potatisgratäng och bea-sås) MUMS!  När vi ätit kollade vi på film. Vi hade kollat på en zombiefilm innan som var sämst, och sen skulle vi kolla på en annan film som visade sig vara tråkig, så vi satte på en film som hette Paranormal entity, den var läskig!   Vi åt frysta kinapuffar också, mumsi <3  Efter den filmen kollade vi lite på en film som hette Ogre, Mathias tyckte den var dålig, jag tyckte den var rolig.. haha!  När vi inte orkade kolla mer så la vi oss och snackade skit och sen sov vi! Mysigt! Fast sen så skrämde han mig med att hans morgonrock brukade röra sig, och jag skulle sova bredvid den, så han fick lov att ta bort den! Hans lillasyster Michelle är så söööt!  haha :)

Ikväll ska vi äta spareribs!  Gotti gott.. sen ikväll ska jag grilla korv :>

 


Idrottsdag

Idag hade vi en lite speciell idrottsdag i Rudan. Vi skulle orientera i grupper efter "skatter"  som var typ godis ^^, så vi klampade över långa backar, slemmiga träsk och geggiga vägar. När vi kom tillbaka till mötesplatsen skickades vi iväg för att gå tipspromenad, sen så skulle vi laga mackaroner och kötbullar i stormkök, riktigt bra blev det faktiskt! Medan vi åt så skrev några i klassen ihop en dikt som var en upgift också, riktigt bra blev den med :D  
På vägen hem köpte jag en mask till skivan också!  ;>


Studentklänning



SNART STUDENTEN, EN MÅNAD KVAR!
Nu har jag börjat få lite panik över studentklänningen, hittade en som jag skulle beställa, men dagen då jag satte mig för att kicka in på den för att beställa den så var den plötligt borta. Sen satt jag och klickade runt och hittade en annan, men den var slut.. det här suger :(   Så på torsdag ska jag in och leta klänning i stan.. Hoppas jag hittar nått!  Roligt att våran studentfotografering är dagen efter våran studentskiva, fräsha alla kommer se ut hela bakis också.. HAHAHA!

Fy och blä

Vaknade och mådde as dåligt, mådde verkligen jätte illa.. så idag blev det att vara hemma :/  Kikat på ett avsnitt av how i met your mother och ska väl kolla på ett till snart. Inte lång tid kvar i skolan alls, bara en månad!!!  Imorgon är det nån sorts idrottsdag och på torsdag och fredag är man ju ledig! yay :D

Ceiling cat


Någon har fått för sig att sätta upp katter i taket i våran skola... hum... skumt..

Ceiling cat

New

New haircut?


V....

Idag blev jag hemma igen, men imorgon SKA jag till skolan! Så idag blev det en massa tittande på paranormal state!  :D    När Danne kom hem så gjorde vi pizza :)  Nu ska vi gå ut med vovvarna och sen kolla på V for vendetta !  (:

Filmkväll

Igår så hade jag och Danne filmkväll och kollade på Zombieland!  Den är braaa :)   Idag var jag hemma för jag hade ont i magen, men imorgon blir det troligtvis skola igen.

SNART ÄR DET STUDENTSKIVA OCKSÅÅÅ! Vilka vill köpa studentskivebiljett? :D


RSS 2.0