Uppdate

Hej hej! Skulle ju höra av mig om helgen, men blev så mycket i helgen så hann inte :D   Det var super roligt på skördefesten iaf! Massa roliga människor där :)  Har jobbat en massa också, jobbigt men roligt :D   Idag gick jag och köpte thai mat till lunch efter förmiddagspromenaden också, mums!   Nu jag jag nyligen kommit hem, lånade 2 böcker på vägen hem Bonniers stora hundlexikon som jag älskade att bläddra i som liten och en taxbok såklart :D   Nu ska här läsas :D

Skördefest 2011

Ikväll är det årets skördefest på Rosenhill! Ska dit med Danne,Amanda och Frida, sen har jag inte fått veta vilka mer som ska dit! Kommer nog bli super roligt! Uppdaterar imorgon hur allt var :)

Worki


Igår va de sista jobbdagen för denna vecka, börjar komma in i rutinerna nu och lära mig vart allt ska va osv! Satt och gosade med en valp som heter Challan också! Så mysigt med busiga och gosiga valpar!

Tjoho!

Nu börjar man komma in i jobblivet! Men är fortfarande rätt lik en zombie på mornarna, haha! Är nog så de kommer vara då jag är nattmänniska :) Nu ska jag sova faktiskt! Gonatt!


Raining cats and dogs


Idag va de jobb igen! Regnade idag, så blev att dra på regnjackan och stövlarna :) Här är hundarna jag hade på förmiddagspromenaden! Blev dock rätt mycket kaos, så blev en del ändringar också! Nemi är verkligen världens mysigaste! Drömhund :)  Danne slutade så jag kunde åka med honom hem också :)   Nu ska jag städa i Hulkens akvarium och sen sova tror jag :)

Knas lördag


Nu ska jag berätta om gårdagen då.. Åkte in till stan, på hötorget möts man av zombies som strömmar förbi vid SF sergel huset! Det var tydligen Stockholm zombie walk igår alltså. Sen fick jag höra att de skulle vara The voice festivalen, så vi gick förbi och kollade där med. Men innan de så shoppade Namir lite kläder :)  Var en väldigt bra dag igår :)

Jobbdag 3


Idag va de liiite enklare att komma upp ur sängen faktiskt! På jobbet va allt bra, jag fick snälla otrassliga tikarna medans dom andra hade supertassel! Nu vet dom vad jag utsattes för igår med allt trassen när jag hade hanhundarna, haha! När jag kom hem la jag mig och kollade på lite True blood!  Nu har jag varit ute på kvällspromenaden med hundarna och matat Hulken! Ska nog strax sova så jag kommer upp imorgon med :)  Gonatt på er!

Andra jobbdagen

Idag va de andra jobbdagen på jobbet, jag vaknade och mådde lite illa och var zombietrött.. Men illamåendet gick över på bussen som tur va! Promenaderna med hundarna på dagiset gick bra! Var väääääldigt varmt ute idag dock, så både vi människor och hundar blev svettiga och sega! När jag kom hem så däckade jag lite i sängen innan middagen också...  Ska ut med Cero strax, sen dusch och efter de ska jag lägga mig i sängen och kolla på True blood och sova lite! Så jag säger gonatt till er redan nu! Natti natt!

Finally!


Idag var jag och Danne på biltema och köpte lite grejer till hans bil. Sen när vi kom hem började vi tvätta bilarna här hemma också! Men det bästa var att mitt i biltvättningen så fick jag veta att jag fick jobbet som jag på intervju på förra veckan! Så nu ska jag provjobba litegranna och börjar då på tisdag :)  Sen är jag glad för lite annat ordnat upp sig också, så livet är underbart just nu!

Utställningskoppel

Jag satt och funderade lite förut på utställningar och utställningskoppel. Jag har vanliga svarta i nylon eller i läder med kedja.. Är väl simpelt och enkelt som de kanske ska vara, men jag tycker att de är lite tråkigt..  Man kan ju köpa fina utställningskoppel med pärlor osv, men då är dom plötsligt massor av hundralappar dyrare än ett vanligt blankt. Så jag funderar på om man kanske ska fixa till några egna fina utställningskoppel!  Finns jättefina pärlor på panduro som man kan dekorera med :)













Cutie.

Måste bara lägga in en bild på min sötskrutt som ligger i sängen innan vi lägger oss :D



Ops..

Var ett tag sen jag uppdaterade här! Jaja, hoppas ni som läser förlåter mig :) 

Idag var de dax för Cero att ta ett bad då hans päls började se lite tråkig ut! Så nu är han ren och fräsch! Vi använder ett schampoo som luktar cocos!  Luktar supergott! Hårfönade honom lite, men han är lite blöt fortfarande, så om han är blöt imorgon med så måste jag föna mer! Så mycket päls och så tjockt med päls ju, vill inte ha några fukteksem! Ikväll hade vi lite fredagsmys här hemma med familjen också! Proppade i mig en redbull också, så lär inte kunna somna förän vid 5 tiden.. som sist jag drack redbull.. haha !

RSS 2.0