Sex and the city

Nu har jag kollat säsong 1, 2, 3, 4, 5 & 6, film1 och film2 av sex and the city!  Bästa serien och bästa filmerna!!!


Besök

Har varit dålig på att uppdatera i bloggen igen... sorry..  Det som har hänt är väl att min storebrorsa är här och hälsar på i en vecka, yay :)  Igår hyrde vi "The vampires assistant", den är faktiskt bra :)  Idag ska jag och Danne typ spela lite wii ( Super Mario Galaxy 2 ) som Micke har med sig :)  Funderade också på att kanske baka nånting.. får se ! :D

Im bad

Förlåt för dålig uppdatering, men jag har varit sjuk, nästan feber.. så.. ja :)  Men nu känns det bättre i alla fall så nu ska jag ta mig nått och äta och kolla lite sex and the city resten av dagen!

Vilken är eran favorit person i sex and the city? ;)


Nelly.se tävling

Satt och pyntade ihop en cool sko på nellys sida!  Rösta om ni tycker om den :D

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Sick

Igår innan regn + lite mini åska så fick jag jätte jätte ont i huvet, tog 2 st tabletter, de kändes lite bättre och somnade och vaknade med världens huvudvärk, var as svullen i halsen och de gjorde as ont och hela jag var kokhet, känndes som feber, men de var de inte.. var as knasigt iaf, men nu är det bättre.. men ska nog lägga mig och kika lite sex and the city resten av kvällen ändå!

Träning

Jag har länge funderat på att börja ut och springa lite, men det har slutat vid tanken där liksom.. Nu har jag nog bestämt mig för att börja, så ska hitta ett par joggingskor och sen ut och springa av mig lite fett!  Ska även dra ner på godis, chips och läsk och andra onyttigheter!  Att sluta med läsk har man ju hört att de hjälper ju och gör skillnad i vikt på bara några veckor!  Så i helgen passar jag på att äta mina sista chips och dricker min sista läsk! (kanske nått undantag nån helg kan funka då).. Men annars blir det loka, ramlösa, frukt och grönsaker! yum!


All the boys love Mandy lane

Nu har jag och Danne kollat på All the boys love Mandy lane. Den var bra, men läskig, fick hålla för ögonen ganska ofta :(   Till filmen åt vi paprika, mums :D  Hittade precis en mygga och en spindel som jag slog ihjäl, så skyll på mig om det regnar idag/imorgon :D   tihi! Nu ska jag väl strax sova, natti natt!



My dogs

Någon hade frågat om vad min hund är för ras, han är en eurasier :)   Vi har även en tik som är av samma ras! :) Min hane Cero är snart 3 år och tiken Yazza är 6 år. 
Vill ni läsa mer om eurasiern så gå in på www.eurasierklubben.se


Scream 4

Visste ni att 2011 ska det komma ut en ny Scream film på bio!  Jag gillar scream filmerna faktiskt!  Men jag är alltid så sämst på att se vem som det är scream-gubben!  Längtar tills 4an kommer ut i alla fall! :D

Såhär står det om filmen: 
Tio år har gått och Sidney Prescott har lyckats återvända till ett relativt normalt liv, mycket tack var sitt skrivande. Men nu är det dags för henne att få ett nytt besök av den skräckinjagande mördaren med den legendariska Scream-masken


Too hot in here

Åh fyfan va varmt det är, man ska inte klaga.. men vafan, nu gör jag det!!!  Svettas ju ihjäl!  Pratade med Michael från australien, och han sa att han gillar vädret när de är 27-34 grader ute!  fyfaaan!  För mycket!  Tänk ändå dom som bor där måste stå ut med +40 grader ibland på sommaren!  huhu!








Toffel

This is YOU... and i don't like it!

Morgontrött

Idag gick jag upp aaaaaaaaalderles för tidigt, 07.00 !  Jag var tvungen att hinna med 8.15 bussen för att hinna till doktorn! Men nu är jag hemma igen efter att ha fått min dödsdom (haha) och ska strax ut med hundarna!  Sen ska jag äta, sjukt hungrig!!!  Funderar också på att rensa lite ogräs i trädgården :)   Hörs senare :D   Krambanan!

HOTHOT

Ååååh va varmt det är!  Nästan så man dör lite av att bara sitta i underkläder!  Har i alla fall varit nere vid stranden 2 gr idag och badat, en gång med bara Danne och en gång med Danne och Cero!  Pappa var snäll och körde ner oss, och Cero blev överlycklig och hoppade i först av alla och plaskade och simmade! Så sööt!


Min fina kille Cero <333

NUUU!

Nu ska jag laga lunch och sen blir det true blood <3<3<3<3


BADBOMB

Nu ska jag och Danne åka och bada! Hoppas det är varmt i vattnet :D   Hörs senare kanske :D

???

Ska True blood komma ut idag som det står på alla sidor eller kommer det ut imorgon (Måndag) som det sänds i USA?  Blir lite förvirrad, men men.. borde ju komma ut senast imorgon i såna fall! 
Ska kanske ner och bada efter middagen, så jävla vaaarmt!!!

Dog purse?

Hur bisarrt är inte det att ha hunden som en jävla handväska hängandes och dinglandes ?!   Är detta verkligen schysst mot hunden?  NEJ säger jag!!! Hunden har fan ben att gå med?!  Prova med att ge den lite motion!!!  Blir så arg på såna här idiotiska saker dom hittar på!!! ARGH!!!



IDAAAG!


Kolla, ni som inte tror mig, idag kommer 4:de avsnittet av tredje säsongens True blood ut!   De borde stå tid också! men så skulle de väl vara 4 på natten i svensk tid eller nått, och då skulle jag sitta uppe och vänta helt desperat, haha!

Mosquito



Jävla myggjävlar!  sluta bitas på mig!!!!!!  :(



IMORGON!

Imorgon kommer nästa avsnitt av True blood ut!  Längtar!!!!

I love Candy

Nu har jag varit iväg med pappa till City grossen och hjälpt honom att handla lite mat :)   Ikväll blir det oxfilé med pommes och bearnaisesås, yum yum!  Köpte med mig lite godis också, lite onyttigt ska man väl få på helgen? :D    Äter faktiskt inte godis så ofta!  Ikväll ska jag leta upp nån film att kika på och äta mitt goda godis!

Awake

Nu har jag vaknat. Åt precis frukost och kollade på sex and the city <3   Ska ut med Cero nu, tråkigt väder bara.. men han måste ut :)  Vet inte vad som händer annars idag, får se vad som ploppar upp.

Gomorgon!

Nu har jag vaknat och ska väl strax fixa lite frukost/lunch. Har inget speciellt planerat för idag, så det kanske blir att sola litegranna eller fixa lite i trädgården!  Kika om jordgubbarna är klara nu, de borde dom vara!

Läste på en tjejs blogg om en film som heter Vampires sucks som ska komma på bio ganska snart!  Den verkade faktiskt rolig! Kolla trailern:



Min dröm..

Vad jag drömmer om att ha i framtiden är ....



............ en hästgård. Ha nått eget eller dela med nån/några kompisar... Tänk att vakna, göra frukost, sätta sig på verandan och kolla ut på hästarna som står och betar i sina hagar, gå ner och rida in sin häst till stallet i bara grimma och grimskaft för att senare rida ut på en mysig skogstur!  ååh!  Skulle också vara roligt att köpa ett stall som behöver fixas till lite så man kan bygga om och måla så som man verkligen vill ha det!  Ge mig?! snälla?


Utflykt till Torekällberget

Nu har jag varit ute och åkt med mamma, pappa och Danne. Vi var på Torekällberget där dom har en 4H-gård och fina trädgårdar osv. Gick runt där lite och kikade :)   Roligt för mamma att komma iväg ut lite också! På vägen hem hyrde vi film som hela familjen ska kika på strax! Det blev "Vi hade i alla fall tur med vädret, igen". Blir lite glass och honungsmelon till filmen! Mys!!!!




PINK

Har precis målat naglarna, ska fixa till de sista finputsningen på dom stax :)


Book Of Eli

Nu har jag och Danne kollat på Book Of Eli. Den var faktiskt bra!  Vi åt kladdkaka och åt lakrits-puck-glass! Yum! Nu ska vi ut med vovvarna, kolla lite scrubs och sen sova! Imorgon ska vi iväg på äventyr med med mamma och pappa och kanske picknicka nånstans? :)   Gonatt allihopa!

Movie

Jahapp, vad ska man hitta på ikväll då?  Kolla på nån film kanske?  Men vilken?  Hum.. får kika runt lite för folk tipsar ju bara om tråkiga filmer :/


Står nog mellan dom här tre.. Vilken verkar bäst?

Fyfän

Igår innan jag gick och la mig så kollade jag på The fourth kind. Det är en film baserad på en riktig händelse. Den handlar om en stad i alaska som heter Nome där folk försvinner och har konstiga syner av en uggla när dom vaknar på natten. I filmen händer det sjuka saker som man knappt fattar varför det händer, men de är sjukt äckligt ändå.. Jag tyckte den var läskig om den nu är sann!




Luft.


Idag har det varit en sval och skön dag!  Man har äntligen kunnat andats in och inte svettats ihjäl när man varit utomhus! Jag och Danne har bakat mjuk pepparkaka och kladdkaka som vi ska mumsa på ikväll!  Av nån konstig anledning får jag jätte ont i huvudet när jag går upp på övervåningen idag, kanske är nått knas med värmen eller luften här uppe, aja.. nu ska jag äta! Bye bye :)

Paranormal Activity 2

Såg att de ska komma en 2a på Paranormal activity! Läskigt!  Blev as rädd av första liksom!
Här är trailern!




Bloodsucker?

Visste ni att det finns True blood att köpa? Det är ju såklart inte riktigt blod som i serien, men det ska vara någon slags blodapelsin dryck med konsistens som liknar blod.
Skulle du våga testa? ;)



Novalis

Satt och bläddrarde runt på blocket och fick för mig att kolla hästarna som såldes där, så hittar jag min bästa kompis Fridas häst Novalis. Jag blev helt chockad och bara satt och gapade och tänkte "Det är nån som driver?!  Hon är ju inte till salu?!"  Så jag ringer Frida (som sov.. sorry frida!) och bah "SKA NI SÄLJA LISA?!!!!!!!" Hon bah.. eeh.. aaa, visste du inte det?..   Nej, det visste jag inte.. Nu blev jag lite ledsen i ögat :(    Dom vill tydligen ha en yngre häst, och de förstår jag ju.. men lilla Lisi liksom.. buhu :(   Här är hennes annons i alla fall om nån är intresserad av en häst!






Tyskt halvblodssto med bland annat Nimmerdor i stammen. Gått nationella 130 banor med tidigare ägare och har hos oss tränat 130 banor samt hoppat enstaka hinder på 150. Hos oss har hon tävlat upp till 110 cm.

Även regelbundet dressyrtränad och kan skolorna och ökad trav + påbörjad galoppiruett och piaff. Har tävlat L:b dressyr med godkänt resultat med plus för steget.

En trevlig och välhanterad häst som är lättlärd och mycket lätt för skänkeln. Ställer upp till 100% och är ej tittig! hoppar ALLT! skulle därför även passa som \"övergångshäst\".

Mycket fin i kroppen och får ofta beröm på tävlingsplatsen!

Säljs med viss utrustning, bl.a. sadel
Vi ser gärna att hon hamnar hos någon som kan ge henne mycket kärlek och garantera daglig utevistelse.

För fler bilder och/eller information, kontakta via mail
[email protected]

FILM Hoppträning 29/6 Tisdags hemma

Räcke 135 cm

http://www.youtube.com/watch?v=LS_3ekpqxxI


För mer filmer Bl.a. över trippelbarr & liten oxer, sök på "amandalindman" så ser ni alla filmer från i tisdags.
Det är alla som heter Novalis -96

Dressyrfilm kommer förhoppningsvis upp idag! 2/7 fredag

"sommarlov"

Fyfan va skönt det är att kunna sova lääänge :D  Idag har jag inget speciellt planerat, så blir nog att städa kanske.. om jag orkar :) 

Imorgon är det redbull flugtag! Komsi komsi!

RSS 2.0