Hur hände detta?

Satt och kollade igenom gamla inlägg i bloggen.. varför har jag slutat skriva längre roliga inlägg?  Haha.. knasigt! måste bli bättre på att skriva om vad som hänt!  Kan ju redan nu säga att imorgon ska jag till kolingsborg med Niklas och kolla på när Adam Beyer spelar! Får se om han är så bra som Niklas säger ;)

Nattfilm

Kollade precis klart på en film som heter Klara. Filmen är baserad på Klara böckerna. Jag läste dom böckerna när jag var liten, så var tvungen att titta på den!  Kan säga att de var en söt film som handlar om en tjej som kommer till en ny lite ort med sin mamma, Klara har alltid velat börja rida osv!  Inte världens bästa film, men den var lite söt iaf :)


Upp och hoppa

Nu ska jag gå ut med min tokiga och antagligen kissnödiga hund!  Hörs senare :D


BIO

Nu ska jag åka iväg och se på bio. Ska se nya resident evil: Afterlife 3D :D  


Charming dog

Var nyss ute med min charmiga Cero.. haha! Tog lite bilder, så här får ni se :)

Buga kan han allt!


Cero says RAWR!

Chicago

Kollade precis klart på en film som jag såg för ca 10 år sen som jag letat efter!  Hittade den igår och kollade på den nu ikväll! Den heter Chicago och är en musikal, och jag tycker att den är jätte bra!


Wii

Idag har jag kommit fram till att jag borde vända tillbaka dygnet lite, så istället för att gå upp 12 så kanske jag borde satsa på senast 10. Följde med pappa och köpte en ny diskmaskin idag, våran gamla stannade hela tiden, men nu så har vi en ny som funkar fin fint :)   Jag och Danne köpte även ett spel till vårat wii som heter Red steel 2, as roligt faktisk :D   Nu ska jag lägga mig i sängen med min kokosruta, ett glas cola och kolla på The Imaginarium of Doctor Parnassus. Johnny depp är ju med i den filmen ;D


W.T.C 9/11

Kollade på filmen World Trade Center nu ikväll, det är ju 9/11 (eller var, klockan är ju över 00.00).. Men dom visade United 93 och World trade center på tv, och hade inte sett den sistnämnda, så var tvungen att se den!  Den var as bra, och jätte sorglig och hemsk!  Även om det fanns mycket hat och ondska den dagen så fanns det också mycket folk med stora hjärtan som räddade dom som var med om olyckan!  Även de som sägs ha räddat vita huset från att bli krashat också i flygplanet United 93!  R.I.P !

Nu blir det sängen för mig med Cero och några avsnitt av Samantha who!  Natti på er allihopa :)

Who?

Nu ska jag nog lägga mig i sängen och kolla Samantha resten av kvällen!  ;)


Boooring

Idag har jag inte gjort något speciellt alls, kollat lite serier och sådär bara.. Ikväll blir det ost & skinksallad till middag! Mums!   Funderar också på att gå ut och träna lite freestyle eller agility (på skoj) med Cero sen också!  Kommer kanske bilder på det senare :)  

Yummi yum!

RSS 2.0