Hälsning från australienHAHAHAHAAH!


Förkyld

Nu har jag gått och blivit sjuk också.. igår låg jag i sängen på kvällen och hade jätte ont i magen, kändes som nån vred om hela magen på mig.. men idag är de lite bättre.. men istället har jag gått och blivit jätte förkyld.. fyfy.. Snart är det lov iaf!  yay :D

Fin berättelse

Hittade en jätte fin berättelse om en fjording som heter Guus!  Kolla gärna på filmen!


JÄVLA SKIT SL!Roligt att man kommer till skolan också...  kom till brommaplan där jag fick veta att tunnelbanorna inte går och att de ska gå ersättningsbussar, men de var 82916482 st människor där och typ inga bussar.. så sl-människorna sa att man helst bör åka hem igen, så det gjorde jag, kom ju fan ingenstans.. cpcpcp...

Helgen

Igår efter skolan åkte jag till sundbyberg och mötte Dennis när han jobbat klart. Vi fick vänta as länge eftersom bålsta-tåget blev försenat med 45 min :/  Hemma hos Dennis så kollade vi på tv och sen en film som heter Penny Dreadful.  Det handlar om en flicka som heter Penny som har blivit livrädd för att åka bil sen hon var med i en olycka när hon var liten och hennes föräldrar dog. Hon har fått hjälp och försöker bli av med rädslan för bilar, så hon och hennes doktor åker ut på en liten roadtrip. På resan råkar de köra på en man, som klarar sig och som får åka med dom i bilen till en typ.. campingplats?..  Det slutar iaf med att Penny sitter fast i bilen och den där mannen har med det att göra (tror jag).. Dennis och jag somnade i slutet.. får se klart på den sen :)Oooooj!

Nu ska jag strax ut med hundarna, och sen ska jag sova. Fick bli en snabbdusch för vi har världens minsta varmvattenberedare.. så de blir typ... 10 min dusch.. jag som älskar långa duschar.. fy :(

Natti natt iaf. Imorgon måste jag till skolan.. !!!!!

Hårdrock?

AAAH, VAFAN!  Dennis har fått för sig att få mig att gilla hårdrock och göra mig till värsta rocker-tjejen..  Och han skickade en låt igår som jag faktiskt börjat tycka om.. aah : o 
Får väl se hur detta slutar :S


Pang i bygget

Dom bygger på som tokar här och jag tycker att dom hunnit med mycket på dom få dagar som dom varit här. Är ju lite jobbigt när allt på nedervåningen är kaos, men de ska väl fixa sig de med senare :)
Och idag ska min storebrorsa Micke komma hit , finns problem med vart han ska sova, men de löser sig väl de också :)

MIN FÖDELSEDAG


Imorgon


fyller jag år! jippi!

aj

Sprang upp för trappan och gjorde nått skumt med knät, så nu gör de ont och jag haltar..sämst!
Pratade precis med Michael från Taronga zoo i australien!   Han är sjukt trevlig och rolig att prata med :)   Nu ska jag nog lägga mig och sova lite. Natti natt!

360

Igår var jag på 360!  Det blev jag, Frida, Dennis, Anna och Johanna som var ute.. blev lite kaos och tråkiga stunder, men det funkade ändå.

IMORGON ÄR DE MIN FÖDELSEDAAAAG + ALLA DAG !!!!

Bank bank bank i väggen

Idag har byggjobbarna varit här och rivit, och det har låtit en del vill jag säga.   Hela väggen mellan badrummet och mitt gamla rum är borta nu, och den gamla dörren till toaletten är igensatt och ska bli en vägg. Här går det undan!

Pratade med Micke litegranna och fick lite nya bilder på hans och Emmas kissemisse Atlas!
Slit & släp

Idag var jag i skolan hela dagen, efter skolan tog jag bussen hem, som vanligt så går ju bussen sönder så alla måste hoppa av bussen. Han som körde bussen ringde buss-stationen och dom säger att alla ersättningsbussar är trasiga! och tydligen var typ bussen som skulle komma efter också trasig.. fattade ingentiiiiing!  men efter typ vad som kändes som en evighet kom en buss i alla fall, men då var jag redan en isbit :(     Blev sjukt arg på ekerös bussar, och när jag är på väg hem får jag veta att dom ska komma och bygga om hos oss IMORGON redan!  Så har packat alla mina grejer och flyttat upp allt till övervåningen.. sjukt jobbigt!  Så imorgon kl 8 nån gång så börjar de rivas och byggas här hemma.. kommer dö.. !

Ge mig fredag... och söndag!

snart... !

FYRA dagar kvar till min födelsedag!!!!

Nice.Idag hade jag bara 2 lektioner, sköööönt!  Efter skolan så gick jag och shoppade lite smink och sådär, och hittade en jätte fin tröja som jag bara var tvungen att köpa.
Ringde Frida och bestämde att vi skulle rida tillsammans idag, så då åkte jag till stallet!  När jag skulle hämta Ino så syntes han inte någonstans, så jag fick gå längst bort i hagen, där stod han och nån annan häst och töntade sig, och dessutom hade Ino bara ett täcke, vilket jag tyckte var skumt.. Det visade sig när jag pratade med hon som äger stallet att Ino fått av sig täcket och bara haft halstäcket på sig.. skum häst det där!
Jag och Frida red på ängen, gick väl bra, men Ino ville hem så fort man red i hemåt-riktningen. Frida red Lisa på kandar som hon fått låna av en stallkompis!  Tyckte det såg fint ut, men Frida var väl lite sådär halvt nöjd :)
LÄNGTAR TILL PÅ FREDAG OCH TILL MIN FÖDELSEDAG!!!!!!!!!

Ridning i snön

Idag åkte jag till stallet för att rida Marino! Danne kom på att han kunde ta kort när jag red, så de gjorde han :)
Ino kändes inte sådär jätte bra idag, men mjuknade litegranna efter ett tag, vilken typ knappt syns på bilderna!  Men Danne ska ta kort nån annan dag också :)  Har Ino måndag och tisdag också så :)  Har mina snygga termostövlar, as snygga (nooot).
Snow

Fyfan va mycket snö det är ute!  snön är lika hög som vissa grannars staket är!  sjuuukt!  Idag har jag varit i skolan och haft fågel prov, det kändes rätt bra, men får väl se hur det gick :)   I helgen blir det att bara ta det lugnt, men nästa helg så blir det att fira min födelsedag :D

RSS 2.0