MINE

DESSA SKÖNHETER ÄR MINA <3


Slapp dag

Idag har jag inte gjort mycket alls, varit ute med Cero (som är helt tokig i snön) och kollat på torkel i knipa som gick på tv tidigare idag. Just nu ligger båda hundarna i sängen och sover, ska väl lägga mig där med och läsa lite tror jag :)   Längtar till nyår!!!

annandagjul

Idag sov jag läääänge!  Mamma har varit här i 3 dagar nu så vid 4-tiden åkte alla iväg för att skjutsa tillbaka henne till sjukhuset, men hon kommer hem på nyår igen och stannar 3 dagar då med troligtvis.  När de andra åkt passade jag på att testa voddler och kollade lite på Hard candy. Såg bara halva, men ska kolla på resten innan jag somnar ikväll. Fick "så länge vi båda andas" i julklapp och den är så spännande!
Imorgon ska jag upp tidigt tänkte jag för att rida Ino. Han har tydligen fått ögoninflamation stackarn, så vi ska skölja de varje dag och ta temp osv.
Just nu kollar jag på förtrollad som går på tv4!  Såg den på bio när den kom ut, den är rätt söt faktiskt :)



SNART ÄR DE NYÅR OCH DÅ BLIR DE NYÅRSFEST HOS TOBBE!

GOD JUL!



Nu är de julafton!!!!!


23 december

Snart är de julafton! Känns konstigt att julen kommit så snabbt i år ju!

Idag har jag hjälpt pappa att göra sillsallad, och sen åkte jag iväg och gav Frida hennes julklappar! Hjälpte henne att ta in Hippie och Lisa, och att borsta av Lisa litegranna, fast de var ju inte så roligt eftersom hon redan var ren under täcket!  Men borstade ändå och kratsade i alla fall ur hennes hovar som var fulla med is!  Efter de åkte jag hem och städade mitt rum, åt middag, hjälpte Danne att slå in julklappar och sen la jag mig och kollade på True blood. Bakade kladdkaka nu på kvällen också.. mumsi :)  Micke kom hit idag också för att fria jul med oss !

IMORGON ÄR DET JULAFTON <3


Film

Låg och kollade på blood diamond för ett tag sen, kollade inte på hela då eftersom jag sett den en gång förut, så jag la mig och försökte sova lite i soffan istället, men de gick ju inte!  Ska kolla på ett avsnitt av How I met your mother och sen sova! Natti!




Uteritt i snön!

Idag hade jag ställt klockan på 9.00, men råkade sova till 10.45 iaf.. fy på mig!  Åt frukost och sen gick Danne och jag ut med hundarna, de var seriöst typ 40 cm snö, så de blev snöigt inne i stövlarna!!! 
Satte på mig ridkläderna och åkte till stallet. Red ut ensam idag till glasängen och red lite där!  super mysigt! Ino var pigg och glad också! 







 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Julklappar

Sorry för kass uppdatering.. men skyller på snöovädret ;)

I torsdags var jag i stan och fixade ALLA julklappar *stolt*.. skönt att ha de fixat nu :D
I fredags så fyllde Danne 17 år!   Fixade fint med ballonger och massor med godis till honom..!

Idag så ringde jag Frida och frågade om hon broddat sin häst, men de hade hon inte, så imorgon får jag rida ut själver :)  Frida sa att jag skulle följa med henne till stan och fixa resten av julklapparna som hon var tvungen att köpa, så jag fixade mig och åkte sedan in till stan och mötte henne vid åhlens. Vi fixade julklappar till hennes mamma och till hennes pappa, och sen fixade hon en till mig också. Vi fikade i gallerian och blev utstirrade av 4 killar.. var rätt jobbig, men efter ett tag gick dom.. men när Frida och jag skulle gå vidare stod dom och följde oss med blicken och stirrade igen.. hum..
Frida och jag hittade också värsta chokladstället där vi stod och beundrade massa figurer i choklad när de plötsligt dyker upp ett huvud och säger HEJ! och stirrar lite glatt sådär på Frida.. efter en lååång stund av stirr så drog jag med mig Frida för att gå vidare.. när vi sen skulle tillbaka så spg vi att dom hade en chokladfontän som vi kollade på.. då kom han den där killen rusande igen och sa HEJ IGEN!  och stirrade.. men nu började han prata med oss iaf, visade sig att han var 21, och han såg faktiskt okej ut.  Vi drog oss iväg efter 10 min för att fortsätta kolla affärer, men när Frida skulle kolla efter julklapp till mig så gick hon förbi chokladstället så stod han tydligen och kollade på henne igen när hon gick förbi ;)  

Nu har jag precis varit ute med Cero och Yazza i snön, ur mysigt!  Cero hoppar runt som en glad groda i snön och är bara helt överlycklig av all snö på marken!  :)  Blir väl att kolla vidare på filmen 9 idag, råkade visst somna till den igår.  :) 

SNOW

DET ÄR SNÖ UTE!!!!
Idag smsade Marina mig när jag var på väg till skolan om att hon var sjuk och inte kunde rida, så hon undrade om jag kunde ta Ino idag, så jag sa ja. Men var tvungen att åka hem och leta fram mina vinterridstövlar eftersom jag inte ville förfrysa mina fötter som jag gjorde igår.. fyyy.. så idag var jag varm (förutom om kinderna då)... Red ner till Fridas stall och åt tårta :D  Gott!!! 

 

Hittade en jätte rolig morot i stallet förra veckan! :D   

Vänskap



Det här inlägget är tillägnat min kära vän Frida!  Den som alltid finns där när man behöver nån att prata med. Vi har varit kompisar nästan ända sen vi började dagis!  Vi har verkligen så många minnen att tänka tillbaka till!  De är så härligt att ha en så bra kompis som dig, Frida! Du är verkligen en sann vän. Jag älskar dig :) <3 


Utställning på hund 2009

Idag var de utställnig på älvsjö mässan!  Eftersom ingen till slut kunde följa med så skulle jag åka ensam, men Tobbe var snäll och följde med :)  Gick upp 5.00 imorse, och jag var rätt död :/   Fick ringa Tobbe 14 gånger innan han vaknade också... haha! På utställningen gick de inge vidare då domaren inte tyckte om Cero speciellt mycket. De ända posetiva i kritiken var typ hans temperament som jag var mest orolig för.. trodde inte han skulle vilja att dom skulle ta på honom och typ morra :S.. men han var en stjärna och lät dom kolla igenom honom!
Han fick iaf en 2a, och åkte därför uuuut!  aja, han är bäst ändå :)   Tobbe skulle ta en massa broshyrer till sin mamma, så vi gick och kollade på alla hundgrejer och sen vid halv ett så åkte vi hemåt.

Nu är mamma här och hälsar på!   Hon ska sova här inatt :)


...

Just nu... känner jag mig sjukt ensam.. :/

Hund 2009



Någon som ska dit på lördag?
Jag ska ställa Cero på lördagen vid 10.00!


Regn & rusk

Idag har det regnat en massa. Vaknade med finaste Alex bredvid mig!  Vi fixade frukost och kollade på Nile city. Sen gick vi ut med Cero och sedan iväg till stallet, fast Alex åkte med pappa till brommaplan :)

I stallet så mötte jag Johanna som jag red ut med, de var roligt faktiskt, men de roliga tog slut när de var en jävla surkärring i stallet.. USCH!  hon förstörde hela min dag... gay!


      


Pepparkakor!


Här är några av dom fina pepparkakorna som vi gjorde igår! <3

Pepparkaka

Nu är Alex här och myser!  Vi har bakat jätte fina pepparkakor :D <3

Julbaka!


Imorgon kommer Alex hit och bakar pepparkakor med mig! Vi ska dekorera dom med glasyr också och göra dom jätte fina!  Efter de blir de nog film och mys!   Nu ska jag ut med Cero och sen sova! Natti natt !

De är dags för fredagsmys!

Nu ska jag hälla upp en skål med bilar, ta med min pringles röret, cola flaskan och ett glas fullt med is och lägga mig i sängen och kolla på New moon!  Ska väl ringa Danne och fråga om han vill vara med och kolla på den också!

Julen närmar sig med små steg!

Nu ska jag sätta mig och klicka runt på internet och fixa årets önskelista!  Kommer såklart finnas med massa dyra saker som jag givetvis inte kommer få, men sånt som alltid finns med på listan iaf!  :)






3:dje december

Idag är det bara 21 dagar kvar till jul!  Därför sitter jag och klickar runt och kikar efter julklappstips nu :)
Hittade ett snyggt halsband och koppel som jag ska köpa till Cero. För tidigt julklapp till honom kanske?   :D


Cuddle



Idag var de skola igen, gick som en zombie hela vägen mellan hem-buss-tunnelbana-tvärbana-skola.  Efter skolan så gick jag lite i liljeholmens galleria i jakten på ett snyggt skärp, men icke!   Efter de åkte jag till centralen och väntade på Alex!  Vi åkte tillsammans till gamla stan till ett café där vi hade de mysigt och pratade :)  När Alex ätit upp sin kaka så åkte vi till brommaplan där vi köpte te och blåbärschoklad!  Sedan gick vi till bussen och åkte hem till mig!  Vi fixade te och tog med chokladen och la oss och kollade på Silent hill.  Mys med världens mysigaste Alex!

Nu är jag trötter och ska sova!  Natti natt!

RSS 2.0