hum...

Idag vaknade jag och mådde illa, så blev ingen skola idag. Sov till tio och mådde bättre då, så jag åt lite frukost och sen gick jag och Danne ut med hundarna. Cero är ett riktigt snömonster :)


Mami

I helgen har mamma varit hemma och hälsat på!  I fredags kom det 2 st från kommunen och kollade hur vi vill bygga om och tyckte äntligen att de verkade som den bästa lösningen, det kom massa grejer till mamma också, och så kom hennes nya glasögon!   så nu i helgen fick mamma prova vilka hon tyckte var snyggast, och de blev ett par brun/vita :)   dom passade bra på henne!
Imorgon är det skola, blä..   efter skolan ska jag till Ino och rida!  Nu ska jag strax sova.

tjingeling!


Oooonsdag

Idag har jag varit i skolan, skulle skriva om kattsjukdomar, inte världens roligaste, men men. När jag kom hem så bakade jag en super god kladdkaka !!!  mums!
I måndags red jag ut med Johanna och Gramse, de var roligt att äntligen ha nån att rida ut och babbla med lite :)
Imorgon ska jag till Ino och rida! Nu är de även sagt att han ska flytta till en ute-box när han de blir nån ledig också, så de kommer kosta mer att rida honom, så kanske kommer sluta rida honom.. :/

 
Ino plutt!                Gramse gris


Pain

HAR SÅ SJUKT ONT I HALSEN !!!!!

First day in school!

Tjoho!  Nu är de heeeeeelg, för nu har jag slutat för dagen i skolan och ska åka hem nu!  ikväll blir det FREDAGSMYYYYS!

Fan..

Kom inte iväg till skolan idag, ska lägga mig tidigt idag så jag kommer ur sängen imorgon! Inte roligt att vara sjuk :/   Har i alla fall en sak och se fram emot, och de är min födelsedag som är en månad bort bara! :D


EN MÅNAD KVAR!

Bara en månad kvar tills jag fylller.....
...år!


Förkyld

Jag är förkyld, och har därför inte varit i skolan än. Ska försöka dra mig upp ur sängen imorgon och gå till skolan iaf! Det här var en hemsk förkylning iaf :/

Helg!

Har inte gjort nått speciellt idag, var ute med Cero förut idag och skuttade i snön :) Kollade precis på Wolf creek. Äcklig film som utspelas i Australien, sjukt äcklig var den iaf, var till och med 2 st som pratade svenska i slutet av filmen, haha! Wolf creek är ett ställe i australien där de har skapats en krater av en meteor, as häftig :)  Men iaf, de äckligaste med hela filmen var att den är baserad på en riktig händelse!!!!!

 

Nytt år

Idag har de bara varit en slapp dag, kollade på Inglorious Bastards med Danne och den filmen var faktiskt bra!
Imorgon (eller ja, idag eftersom klockan är efter 00.00) så ska jag åka och hälsa på mamma eftersom hon fyller år :)

Twilight

Nu har jag läst alla böckerna av twilight serien, läste ut sista igår!  SÅ BRA JU!
Men de borde ju faktiskt komma en bok till tycker jag! 


RSS 2.0