HIGHSCORE

JAG FICK HÖGSTA HIGHSCOREN PÅ ROBOT UNICORN AV ALLA SOM SPELAT PÅ VÅRAN DATOR.. HIHIHI! *nöjd.som.fan*


Praktik vecka 3

idag har det varit en lugn dag på dagiset.. eller när jag kom så var det en jävla massa skällande.. men men.. 2 st nya praktikanter från ekerö som ska vara där :)  idag gick jag med Izzie, Loba, Charlie, Milli och Tippe :) Imorgon så får vi se vad som händer.. hoppas de är lika fint väder som idag iaf!  ska strax sova nu.. natti!

Percy jackson

Igår var jag på bio med Oscar, filmen var väl helt okej, lite historia som kom tillbaka från skolan när man lärde sig om gudarna :)
Idag så bakar jag och Danne chokladbollar som vi ska ha när vi kollar på Avatar ikväll. Vi såg den i fredags, men den var så bra så jag måste se den igen :D

BioIdag ska jag på bio :D   blir Percy jackson - kampen om åskviggen med Oscar :)Praktik vecka 2

Nu är det andra veckan jag är på hunddagiset, det går bra.. men idag blev det kaos! Jag fick dom värsta hundarna, men Gittan sa att hon tyckte jag var duktig nog att klara dom.. så aja tänkte jag.. Väl ute så drog Honey in mig i en snödriva så jag rev upp hela knät.. Cicero började skälla så fort det kom en hund och hoppade sedan på första bästa hund i gruppen.. Och Karin som hade småhundarna blev biten osv.. kaos kaos kaos.. Den jobbigaste var väl faktiskt Honey som är som en cementklump med ben.. haha! 

Här är en liten fin bild som jag "målade" på datorn med som hundarna som jag hade idag!

HELG

Nu är det äntligen helg!  Vet dock inte vad som händer nu när Dennis gått och blivit sjuk... så bio med nån eller utgång med Frida.. osäkert ännu.   Just nu sitter jag och spelar Roller coaster tycoon!  Ni får se en liten fin bild på min påbörjade park, inte världens finaste.. men den duger just nu iaf!

Praktiken går bra, men har sån jävla träningsvärk i benen.. gaaah!  haha :DPraktik

Just nu har jag praktik i 5 veckor, 4 veckor på Ryttarstadions hunddagis och 1 vecka på skolans hunddagis. Jag började i onsdags och ska vara där nästa och näst nästa vecka också.. och sen veckan efter lovet också :) 
Här kommer några bilder på några av hundarna :)


Aston i soffan


Loba i en väldigt trasig soffa


Samsam sover


Torsdagsmys

Nu blir det torsdagsmys med filmen Uptown girls som går på 3an ikväll !  :)

Äventyr i Ekerö C

Hahaha.. eeh.. idag så tvingade min lillebrorsa Danne upp mig kl 8 för att åka till frisören med honom. Byggjobbarna hade redan börjat halv 7 på morgonen eller nått och jobba, så de lät som in i helvete ändå.. :P  Skulle ta före och efterbilder, men förebilden får bli en bild som är typ 2 veckor gammal kanske : >
Efter frisören gick jag till systemet och shoppade lite tills imorgon :D

Före


Efter


Sista ridturen

Har inte varit så aktiv på bloggfronten.. sorry.. men har annat för mig :P
Idag har jag ridit Marino för sista gången, vill focusera på annat och har tröttnat på att bara rida i skogen.. så nu är jag hästlös :)   Kan ju alltid rida Fridas häst Lisa om jag blir sugen liksom :) 

På fredag ska jag och Frida ut på The bridge, så imorgon ska jag handla lite för-dricka ; D    Första gången jag handlar på systemet.. spännande!

Och på måndag ska mamma flytta hem är det sagt, kan väl bli nån dags fördröjning, men förhoppningsvis inte :D <3

RSS 2.0