Canvasfabriken

Var precis inne på Canvasfabrikens sida ock kollade på tavlor! Min brorsa har sagt att han vill ha en, och jag blev riktigt sugen på att köpa en också, de har ju as snygga tavlor där alltså! Här är några som fångade mitt intresse:

Vill du också kolla in alla snygga canvastavlor, klicka här!

Bowldog


Hittade en as smart vattenskål att ha med sig som inte tar nån plats alls i väskan! Den heter Bowldog! Den är platt, flexibel och förvandlas till en stabil skål i normal storlek när du fyller den med vatten eller mat. När du viker den kan du stoppa den i din ficka eller smart nog i ett av handskfacken i bilen. Finns många olika designer på skålarna också! Klicka här om du vill kika!


PAKET

Idag när jag vaknat och gått ner och kollat posten låg det 2 st paket till mig! Gissa om jag blev överlycklig! Jag brukar aldrig få post annars! Jag ville slita upp dom direkt, men höll mig faktiskt till efter jag varit ute med hundarna! :D

I paketen låg En torkyväska för pappersrullar och i den andra låg en hundleksak från Best friends!

Buller & muller

Vaknade av att det åskade precis ovanför vårat hus igen, Cero blev lite rädd och skuttade upp i min säng! Strax efter började det ösregna eller om det haglade, nått sånt! Ganska skönt med en sval dag faktiskt! Men imorgon vill jag ha sol igen!  Pappa va snäll och körde mig till Hööks och Rusta idag! Från Hööks köpte jag ett jätte fint halsband till Cero! På Rusta köpte vi lite allt möjligt, men det jag skulle ha där va en pool till hundarna! Hittade en sån jag ville ha till ett billigt pris! Cero älskar att plaska i vattnet och bita efter vågorna i vattnet! Nu ska jag kolla igenom datorn efter någon rolig film :)


Hallå alla med solsting

Nu ska jag ner och inviga en av mina nya muggar som jag köpte på bolgrets utförsäljning igår! En kopp te och lite True blood tittande är ju guld! Har redan varit ute och bränt mig idag igen så jag tycker jag kan ligga i soffan en stund nu!


GRATTIS DANNE!

Grattis Danne på din studeeeeeent!
Idag den 9 juni 2011 tar min lilla lillebror studenten! Grattiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis!


My My My

Idag så har jag och My legat och solat och snackat en massa skit mest hela dagen faktiskt! Hon var och kollade på Seinfieldt igår och åkte hit till sitt hus här på Ekerö och sov och idag så låg vi vid hennes pool och solades som sagt! Mycket trevligt och roligt :D  Sen åt vi god oxfile provencale till middag!  Nu sitter jag här i matkoma och lyssnar på min älskade musik på brorsans spotify premiumkonto!


RSS 2.0