Star

Can we pretend that airplanes    

in the night sky

are like shooting stars

I could really use a wish right now..

Uäh..

Hahahaha! Hittade precis låten som Kissie är med i musikvideon!  Ja, tur att de drog mössan över ansiktet på henne.. ;) 

Kissie är tjejen i rosa mössa, svart bikini och rosa shorts
Redbull flutag


Komsi komsi!!!!

Baka baka liten kaka


Just nu håller jag på att baka en god sockerkaka! När den är klar ska jag ta med mig den och kolla nya True blood avsnittet!   På fredag ska Jenny fira sin födelsedag på Nype, ska väl dit och parta lite också :)
Nu ska jag tillbaka till ugnen och beundra min kaka!  :)

midsommar

GLAD MIDSOMMAR!Film(my)s

Nu har My varit här en stund ikväll och kollat på film med mig! Blev zombieland :)    så rolig film :)  Efter filmen gick vi en promenix och pratade om allt typ!  Är lite ledsen också.. men det tänker jag dock inte skriva om här, ni som känner mig vet vad det handlar om.. 

Men nu är det time for natti natt!

Visit from skåneland

Ikväll kommer My och hälsar på i stora stockholm!  Hon har ju kvar sitt hus här där jag bor, så ikväll blir det typ.. film eller nått annat bus!  Imorgon ska vi ut och göra stan osäker :D   yaaay!!!

Nerd

Jag sitter och spelar Maplestory, jätte roligt!  Blivit lite nördande senaste dagarna av det : >
Min maplis är sötast!


Valp?


Jag hittade en annons där det var en kvinna som gav bort sina chihuahua valpar gratis. Tyckte att annonsen inte såg så värst seriös ut, men bestämde mig för att maila och fråga lite om valparna och varför som bortskänkes och igår på kvällen var annonsen borta, så jag ryckte på axlarna och tänkte inte mycket mer på det. Men nu har hon svarat!  Hon svarade att hon flyttat till nått annat land och kan skicka valparna.. låter fortfarande lite skumt, men mailade tillbala lite frågor.  Får väl se hur det går !


11 JUNI 2010 FOREVER <3

JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FYFAN VAD JAG ÄR BRAAAAAAAA!!!!!STUUUUUUUUUUDENTEN


NU ÄR DET INTE LÅNGT KVAAAR! Imorgon!!!!!!  Ska sova nu så jag kommer upp imorgon! natti natti!!!!

FLAAAAK!

Idag har vi fikat en massa i skolan och tömt skåpen. Efter skolan så fixade vi våra flak-lakan också!  INTE LÅNGT KVAR NU, FREEEEEEDAG ÄR STUDENTEEEEEEEEEN!


TUTAR NI, SUPER VI


We Did It... Doggystyle


Vusix


Kolla in dom här coola solglasögonen!.. nej, det är inte riktiga solglasögon, utan det är glasögon med inbyggda tvskärm, bilden blir som en 60 tums skärm!  Tänk er hur coolt det skulle vara att ligga i sängen med bara ett par glasögon och kolla på film, eller på bussen eller tåget. Glasögonen går att koppla till Iphones och Ipods! De ska även gå att koppla in till tv-spel!  Glasögonen kostar väl en ca 3000 kr, men tänk vad häftigt att ha såna!
Pappa.... ge mig?

BEST.

Igår var det studentmiddag med alla 3:or från djurgymnasiet. Vissa var uppklädda, andra inte! Alla lärare var där och hade planerat massa roligt för oss!  Förätt var tunnrulle med skagenröra i, varmrätt var rostbiff med potatisgratäng och efterätt var panacotta med bär!  Allt var jätte gott! Under middagen visades också bildspel på alla 3:orna som folk skickat in till lärarna. Sen hade lärarna spelat in världens roligaste film! VILL HA!  Sen hade som gjort en version av "Anna anka söker assistent" och Melodifestivalen!  Bästaaa <3  Underbar kväll!


Tessan !  <3

Ebbe som Anna bergendahl!


Ändringar om flak

Idag har aftonbladet skrivit om flakförbudet och det stod:

Inget stopp för studentflak

Stundentflaken får fortsätta att köra runt vid Sergels Torg, meddelar Miljö- och trafikroteln i Stockholm. Trafikkontoret har tidigare kommit med ett förslag om att förbjuda studentflak i vissa delar av centrala Stockholm eftersom de begränsar framkomligheten för andra fordon. Förslaget har mötts av flera politiska protester och nu läggs förslaget ner.

"Självklart ska studenterna vid Stockholms skolor få åka studentflak i city under examenstider. Allt annat bryter mot uppskattade traditioner", säger oppositionsborgarrådet Carin Jämtin (S) enligt ett pressmeddelande.

"Att studenterna på lastbilsflaken får visa upp sin glädje och sin framtidsoptimism efter avslutad skolgång är en tradition vi vill värna", säger Ulla Hamilton (M), miljö- och trafikborgarråd i ett pressmeddelande.

 

 

SÅ GLAAAAAAAAAAAAAAD!!!!!!!!!!!!!!


Sadness

Jag är sjukt deppig, ledsen och arg över att det sägs att flaken inte får åka där dom brukar i city.. Såg att vissa sagt att de alltid är tjaffs och att man i slutet får åka där iaf.. hoppas det är sant. aja, ska ta mig nått att äta och sen åka och köpa fiskar till akvariumet!  Hei hei!

ARGH!

FYFAN VA ARG JAG ÄR JUST NU!!!  Det pratas om att studentflak ska förbjudas!  tack för den då, varför ska inte vi få ha roligt då när vi kämpat i skolan i 126784 år..  och vi som lagt ut en massa pengar på att få åka flak och vara glada.. fyfan...  jävla skiiiiit!  


Studentflak

ÅÅÅH!!! Längtar verkligen efter studenten och att åka flaaaak!  Satt inne i stan vid sergel-rondellen och kollade på alla flak i fredags med Sofie F, Sara och Jenny!   Fyfan va roligt det såg ut att vara! ge mig fredag!!!

Någon som ville åka båt på sin student..!

Vissa firade studenten i en buss!

SKOLA

MVG PÅ PROVET! YAY!!! <3

OM EN VECKA OCH EN DAG SÅ TAR VI STUDENTEN! WOHOOOOO!

RSS 2.0