Uteritt

Inte långt kvar i skolan! Så skönt!
Idag var det prov på fisk och groddjur i skolan. Hoppas att det gick bra :)

Efter skolan så åkte jag till stallet för att rida ut med Frida. Vi kom på att vi kunde röra på hästarnas läppar så att det såg ut som att dom pratade. Har inte skrattat så mycket på länge faktiskt, och när Frida fick Mimmi att sjunga "TILL HAAAVS, TILL HAAAAAVS" så skrattade jag så mycket att jag fick ont i magen.  Nästa gång får vi filma :)

När vi red ut så började det ju jätte bra med att Frida hittade sin tröja som hon tappade igår, som Mimmi och Lisa självklart skulle vara livrädda för. Lisa backade in i Mimmi och Fridas ben knackade till. Aj aj.
Efter att ha övertalat Lisa om att tröjan faktiskt inte kommer anfalla oss så kunde hon tillslut gå med på att gå förbi den.
Mimmi hittade även en cementblandare på Sofies tomt som var jäääätte läskig. Väl ute i skogen så var det lugnt.. tills Lisa började frusta, lukta och kolla in mot skogen. Där stod ju självklart en älg. Älgen stod kvar en stund och sprang sedan några meter framför oss och sen stannade. När vi ridit lite längre fram så sprang den och hoppade över ett träd på kanske 1 meter. Ny hopphä.. hoppälg till Frida ? Efter hoppet så sprang den iväg i värsta ökade traven. Jag tror Lisa blev lite kär i den!
Vi red rasta-rundan och pratade på som vanligt. Vi hade jätte trevligt! :)

     


Kommentarer
Postat av: Anonym

jaaa man kan inte säga annat än att den här dagen blev en riktig TOPPENDAG!! Och man brukar ju säga att ett gott skratt förlänger livet! ;D

2009-05-27 @ 22:46:08
Postat av: Frida

MÅSTE göras om!! <3

2009-05-27 @ 22:46:34
Postat av: Cicci

Jaaa! Jag hade jätte roligt idag! Lisen som är en studsboll och Mimmi som är en rädd liten fjant :D <3

2009-05-27 @ 22:48:32
URL: http://ciixx.blogg.se/
Postat av: Frida

haha jaa dom små mupparna!

2009-05-29 @ 22:13:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Remember my name!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Skriv nått sött!

Trackback
RSS 2.0