Globen horse show

Idag börjar första dagen av 3 av globen horse show!  Har varit där många gånger, men i år så blir det att kolla på tv:n istället! De jag ser mest fram emot är dressyren på söndag! Synd bara att min favorit Jan brink inte är med :(   Men Edward Gal (som hade totilas) ska vara med på en annan häst, så det blir spännande!
Här kommer tiderna som du kan se horse show på tv Lördag och Söndag taget från tv.nu:

LÖRDAG:
18.00 - 19.30 SVT2
Höjdpunkterna från Globen med bland annat riddarspel, agility och barbackamästerskapet. Malin Baryard Johnsson med flera gästar studion. I Tyskland har vi besökt Rolf-Göran Bengtsson. Dessutom en unik kamelshow, islandshästar, stjärnhoppning och det senaste bakom kulisserna i Globen.
19.30 - 20.00 SVT2
Internationell tidhoppning i Stockholm international horse show från Globen. Deltar gör bland annat Rolf-Göran Bengtsson, John Whitaker, Malin Baryard Johnsson, Philipp Weishaupt, Helena Lundbäck och Alexander Zetterman.
Fortsätter på SVT24.
20.00 - 22.00 SVT24
Världscuptävling i fyrspann, internationell hoppning i Stockholm international horse show från Globen. Deltar gör bland annat Rolf-Göran Bengtsson, John Whitaker, Malin Baryard Johnsson, Philipp Weishaupt, Helena Lundbäck och Alexander Zetterman.

SÖNDAG:
11.00 - 12.00 SVT1
Stockholm Grand Prix (hoppning) i Stockholm international horse show från Globen. Deltar gör bland annat Rolf-Göran Bengtsson, John Whitaker, Malin Baryard Johnsson, Philipp Weishaupt, Helena Lundbäck och Alexander Zetterman.
14.30 - 16.00 SVT1
Världscuptävling i dressyr - kür från Stockholm international horse show i Globen.

Några bilder från förra året då jag var där:



Lek i snön!

Idag har jag varit ute på en foto-promenad!  Var uppe vid stallet och försökte fota lite hästar, men dom skulle få mat precis då.. så jag gick vidare!  Bilderna kommer upp på bloggen så fort jag installerat kamerans program på min dator :)  Kan lägga upp en snö bild på Cero som valp så länge ;)


Fsos

Hoppsan!  Glömt bort min egen blogg lite!

Kan berätta lite snabbt om helgen och hur de var på FSOS!  De spelade sjukt bra musik och de var väligt högt! Fast Adam beyer hade bättre bas när han spelade på Kolingsborg! Vi var först på fsos, men sen gick vi över till gayklubben som var i panorama baren + källaren och hälsade på Erik och David som jobbade på den sidan! Vi drack våra älskade drinkar som vi hittade sist vi var där, så sjukt goda!  Drinken har dock inget namn tydligen.. hahaha! Den går som under "söt drink". Dom stängde kl 3. Men vi var kvar till 5 och snackade skit bara!  Fick reda på de ena och andra! ;) Kom hem vid 8-8.30 nån gång iallafall!

Nu ska jag gå och kolla på Samantha och sen sova!  Gonatt folket :D

GREAT

Nu är jag vaken :D   Ska fixa frukost och sen ut i snön med hundarna! Senare ska jag till stan och shoppa lite grejer och sen äta thai med Niklas och sen vidare till Kolingsborgs Future sound of sweden!  Är ju förkyld, men de ska noggå ändå :D

Voff

Nu har jag kommit in från en promenad med hundarna!  Stötte ihop med en kinesisk nakenhund valp när vi var ute också! Haha! Han hade tejpade öron och va så söööt! Ska strax gå ner och fixa lunch.. undrar vad det blir för nått idag :D

Kissekatt

HAHAHAHA, så söt :D

http://www.idiot.se/roliga-filmer/dagens-katt/

Ge mig helg

Hej hej!  Här sitter jag och har tråkigt.. Ikväll blir det iaf köttsoppa med våfflor till middag! Mums <3  Senare ska jag ta tag i att färga håret också. Längtar till helgen då det är Future sound of sweden på Kolingsborg den 20de november!  Komsi komsi!  Kommer va grym musik!

När jag åker in till stan på lördag ska jag också passa på att köpa lite ljus och sånt för kalla vinterkvällar att mysa till stämningen med! De som jag ska köpa har goda lukter också! Ett som jag vet att jag vill ha är ett som ska lukta pepparkakor, finns också ett som luktar äppelpaj! Får se vilka som hänger med hem :D

Ljusen kommer från lagerhaus

Onsdag

Tjoho bloggen!  Idag har de inte hunnit hända så mycket, vaknade, åt 2 mackor, gick ut med hundarna på en mysig promenad i skogen och nu sitter jag här! Funderar på vad jag ska äta till lunch, men kommer inte på nått.. får helt enkelt  gå ner och kolla vad som finns! :)


Huvudvärk

Har haft jätte ont i huvet idag.. men efter en halv 2 litersflaska vatten börjar de bli lite bättre.. tror jag har druckit för lite vatten på sista tiden! Hoppas att det bara är det!

Happy birthday!

Grattis på födelsedagen pappa <3


Fars dag!

Glöm inte att fira era pappor på fars dag imorgon! :)

Livets väg?

Fyfan va livet svänger åt olika håll, upp, ner, kors och tvärs.. nä, nu går jag och lägger mig! Natti

Future Sound Of Sweden

Komsi komsi!  :)


Only boy in the world

HAHAHAHAHAHAHA. Den här gjorde min dag!!!!!


Jag behöver hela mig så jag kan ge dig hela mig

Daniel Adams-Ray – Förlåt att jag aldrig sagt förlåt Så underbar låt!

Idag har jag varit ute med båda hundarna, Cero som drog hit och dit framåt och Yazza som drog bakåt för att kunna äta snö och gräva fram hästbajs.. Konstiga hundar jag har! Har också hjälpt Danne med att sälja en sak idag eftersom han är på praktik till sent på kvällen!  Ikväll runt åtta eller nått kommer storebror Micke hem och hälsar på över farsdag! Det ska bli roligt :)   Imorgon tänkte jag kanske åka in en snabbis till stan också och fixa födelsedagspresent till pappsen :)  <3

PFIFF

Är med och tävlar om ett PFIFF schabrak hos Brunsella


Tryck på bilden för att vara med och tävla hos Brunsella.blogg.se

Gief?!

Hittade ett fint påslakan som jag vill ha! Tyckte det var fint och att de har härliga färger! :) Det kommer från H&M HOME!

Bild lånad av HM

Snö

Eftersom alla skriver om det så gör jag väl också det nu då.
DET SNÖAR!!!
Jag gillar egentligen inte snö, eller.. det är väl okej om det är SNÖ och inte blask & slask. Det jag längtar till är julmyset och nyår med alla fina fyrverkerier!

Idag har jag inte gjort så mycket, var ute med Cero på dagen och kom in som en snögubbe, kollat lite serier och så. Nyss satt jag och kollade lite tax kennlar.. är så sugen på en tax! Vet inte varför.. men det är så mycket hund i en så liten kropp till skillnad från chihuahuan som bara är.. liten. Taxar är verkligen urmysiga hundar!  Satt också och kollade lite hundbutiker på internet och kollade på fina halsband.

Vilken är eran favorit hundbutik på nätet?

Flexi?

I vanliga fall gillar jag inte flexi-koppel och tycker att det bara är jobbigt att använda.. men dom dagar som man bara går och låter hunden springa hit och dit är det ganska skönt att ha. Och jag har kärat ner mig i ett flexi-koppel!


Tyvärr kostar det ju 1,299 kr, så det känns onödigt.. då kan man ju lika gäna sitta och klistra på egna glitterstenar på ett annat billigt flexi :)

Hund 2010



Nu har jag anmält Cero till Stora stockholmsutställningen! Så nu är det bara att hårdträna fram tills den 19 december! Nån annan som ska dit i år?

Yazz

Yazza i en fez!    så söt :)

Bilder från turkiet!

Här kommer lite bilder från turkland!



Hotellet

Mumsiga drinkar


Mysiga sjörövar restaurangen!


Svart svan

Översvämmning på gatan under regnovädret!

Våran favoritkattunge på hotellet! Han va blind på ena ögat  :(

Fyrverkerier!

Kommer nog mer bilder från min andra kamera senare :)

Lackturken

Det här vaknade man av 6 på morgonen, hörde på dagarna och på kvällarna också.. Vi gav honom namnet lackturken! haha. Man ser lite av utsikten från balkongen också på filmen (:




0,00 uppdatering

Ledsen för noll uppdatering, men hade inte tid att blogga från turkiet! Skriver mer om resan senare, för nu ska jag kolla på filmen Suck!

RSS 2.0