Drömmen om en häst

Sitter här hemma och dagdrömmer om en häst, brukar sitta och kolla utrustning osv som jag skulle ha till min framtida drömhäst.. Funderar också på hur mycket det skulle kosta att ha häst och om man skulle ha råd.. jaja, de får väl man väl se i framtiden.. Här där jag bor är de dyraste som jag hört i stallhyra 5 000 kr och de billigaste 1 500 kr.  Hur mycket betalar ni i stallhyra ?

Våfflor

Idag är det våffeldagen, och såklart så åt vi våfflor här hemma :)  Mumsigt! Testade också hjortronsylt och det var faktiskt ganska gott! Nu ska jag kolla om jag hittar nån intressant film att kolla på innan jag sover :)  Natti på er!

Dröm

Inatt så drömde jag en hemsk dröm! Jag drömde att jag var i nån slags stuga där man bara typ umgås med folk och kollar på tv. Träffade 3 st killar som jag satt och pratade med tills klockan var typ 01.40 och insåg att jag var tvungen att gå hem, så jag gick hemåt.. och då gick en av killarna med mig en bit för att möta sin kompis. som tydligen var Simon. Jag bah "Jaha, hej Simon" och pratade lite med dom och sen skulle dom vidare.. Jag fick syn på månen som var så sjukt stor så jag skulle ta kort på den med min mobil, och när jag tryckte på kameraknappen så förvandlades hela telefonen till en Nikon systemkamera. Simon och hans kompis sprang fram till mig när dom såg det och bah "Shiiit, coolt".. och så kunde man tydligen förvandla mobilen till en konstig vagn också.. haha..  När jag kom hem så hade någon släppt ut Cero på tomten, och så fick han syn på nått och hoppade över staketet... jag fick panik och letade efter honom och Simon och hans kompis hjälpte också till att leta.. Vi letade jätte länge men hittade inte honom. Till slut så hörde jag ett gny bortifrån fabriken och såg massor med hundar i en trädgård instängd bakom ett stort staket. Någon hade fångat in Cero och tagit honom. Cero stod där jätte rädd bland alla hundar. Jag började gråta och ropade på Cero.. sen vaknade jag, kollade efter Cero och ropade på honom och kramade sönder honom!!  Det i drömmen var så verkligt!!! Min lilla skruttishund <3


DEAD

Jag är död sen gårdagens utgång, men hade roligt i alla fall! Nu ska jag ta min flaska vatten och lägga mig i soffan och kolla på The walking dead! Vi hörs kanske senare om jag piggat på mig!

Snö och kallt

Idag började det snöa igen... vill bara gå i ide som en liten björn! Är trött på kylan och snön nu :(  Imorgon ska jag tydligen ut med Niklas och 2 av hans kompisar också, det blir nog roligt! Funderar på att tjata på Danne om att åka och köpa glass eller nått gott till ikväll!  Är sockersugen! Jaja, får väl se vad som händer!  :)

Hästras

Vilken hästras är den finaste enligt dig?


Från och med nu

Har nu kommit in efter en promenad med båda hundarna! Dom var duktiga bortsett från att Cero är ett litet cp när man är ute med båda samtidigt! Nu ska jag strax fixa lunch och kolla på nyaste avsnittet av Ghost hunters! 
Igår så målade jag naglarna blåa! Köpte ett nytt fint på HM förra veckan som jag är supernöjd med! Nu ska jag rota igenom kylskåpet efter mat! tjoho!


Music is what feelings sound like.

Här är några låtar som spelas hemma hos mig just nu!

Katy Perry (ft. Kanye West) - E.T.



Avicii - ID (Original Mix)



Eric Chase - Love Comes Around (Radio Edit)



Datum på bilder


Något som jag tycker är extremt fult och som förstör en hel bild är datum på bilderna! Ni vet i hörnet på vissa bilder, och på många såna bilder är datumet i en hemsk gul färg!   Hatar det, de ser billigt och äckligt ut! Så en stor jävla DISS till bilder med datum i hörnen!

Stop motion

Stop motion är as häftigt! Här är en sån film som jag tycker är as cool!



Städ och slit

Nu har jag varit flitig, städat Hulkens akvarium, matat Hulken, städat akvariet där nere och fyllt på med mer vatten, klipps Ceros klor. dammsugit mitt rum och duschat! Snart kommer pappa hem och då ska jag hjälpa honom med maten också! Idag blir det korvstroganoff!




Sun

Idag är det sol ute och snön börjar försvinna! Så skönt att våren är på väg! Nu ska jag göra rent hos Hulken och sen i det andra akvariet på nedervåningen, sen hoppa in i duschen!  Funderar på att kolla på nån film också senare, någon som har nått bra tips?

Yazza 7 år

Idag den 14 mars fyller Yazza 7 år! HURRA HURRA HURRAAAAAA!
Nu är hon en liten tanthund! :D


Sven


Hej hej! Jag har köpt en kampfisk idag, han är röd och heter Sven!

VÅR!


Nu börjar våren och alla dess vårtecken! Så härligt att slippa packa på sig tusen lager kläder för att gå ut! Gick tillexempel ut och slängde soporna i bara linne för någon dag sen!
Vad tycker du visar att våren är på väg?
För mig är det när fåglarna börjar sjunga och när de börjar komma fram tussilagon i dikena!

Tjoho i stugan

Nu har jag precis duschat!  Ska kolla på ett avsnitt av Ghost hunters international och sen ska jag börja städa iordning här eftersom Frida kommer hit lite senare och ska kolla på film med mig! Har varit super fint väder ute idag, man märker att våren börjar komma fram nu!
Jag hade helt missat att det är fettisdag idag, tydligen är det fettisdagen, internationella kvinnodagen och pannkaksdagen på samma dag enligt min brorsa!  Knasigt det kan bli!  Tror att pappa kanske skulle köpa semlor tills ikväll  :D  Hoppas att alla läsare får äta åtminstone en semla idag! :)

Brunch

Har precis fixat lite frukost/lunch. Idag blev det té och äggmackor, mums! Nu ska
jag proppa i mig min mat samtidigt som jag kollar på Ghost hunters!  :D


Päls päls massor med päls

Idag har jag suttit och borstat av Cero en massa päls! Han fäller som bara den! Nu ska det mesta vara borta, men jag lovar att om 2 dagar så fäller han väl lika mycket igen!  Ibland funderar jag bara på att raka av skiten.. men då skulle han ju se ut som en idiot.. haha!


IKEA

Idag har jag och familjen varit på IKEA och shoppat lite grejer! Jag köpte en ny datastol, lakan, täcke, te-kulor, tvättkorg och lite andra småsaker!

 


Burlesque

Den här filmen är grym!  Rekommenderar den verkligen!

Handling: En ung kvinna flyr undan sitt förflutna genom att uppträda på en neo-burlesque klubb i Los Angeles.The Burlesque Lounge har sett sina bästa dagar och hotas nu av nedläggning. Ägarinnan Tess, en före detta dansös, jagas av skulder och en affärsman som vill köpa klubben. Ali anställs som servitris men hennes ambitioner är att äntra scenen själv. Uppbackad av sina kolleger på klubben lyckas hon uppfylla sina drömmar och hennes liv tar en dramatisk vändning när hon blir klubbens huvudattraktion.


Fulaste hundrasen

Vilken tycker ni är den fulaste hundrasen? Personligen tycker jag att Griffon Bruxellois och Mastino napolitano är dom fulaste hundraserna som jag aldrig någonsin skulle kunna äga själv!




VARNING !

Aud Stokman, Marianne Nilsen, Linda Johansén, några av de namn som hon gömmer sig bakom!
VARNING FÖR OBEHAGLIGA BILDER!

Hjälp till att varna alla som har hundar/valpar till salu för Aud Stokman som är bosatt norr om Östersund. Hon försöker köpa valpar men är belagd med hundförbud i Norge och dömd för grovt djurplågeri. Man har hittat valpar i frysboxen, kadaver i gödselstacken och hon har utfört groteska avlivningsmetoder. Hon försöker köpa hundar över hela landet och trakasserar och hotar de som avbryter försäljningen och skickat hot-brev till barn som tänkt skänka bort sitt djur, men som har ångrat sig!

Döda valpar som blev uppätna av en vuxen hund.
Hundar utan tillgång till vatten. Men ägaren tyckte inte att vatten var nödvändigt, för hundarna kunde äta snö.
En fyra veckors valp som uppfödaren avlivade genom att slänga i väggen.
I en frys hittade man tre döda valpar, som dött troligen av en bakterieinfektion.
Olaglig medicinering och avlivning som uppfödaren själv har gjort.
Fusk vid registrering av valpar.
Och detta är bara en liten del av de hon gjort!

Man har hittat hundar i gödselstacken och begravda på tomten, vissa med skotthål i huvudet! Hon förnekar att hon lagt kropparna där, men efter ett tag så erkänner hon att de är hennes hundar, hon säger också att en hund kvävts till döds i en bil. Hon säger också i en rättegång "
Jag vet att det låter väldigt brutalt, men jag slängde den en gång i väggen" om en död valp som hittats.

Hon hade en champion-hund vid namn "Little Merlins Grom Grom" som olyckligtvis fick uppleva ett kejsarsnitt hemma på köksbordet av Aud Stokman själv."

Snälla, låt inte henne misshandla fler djur, så sprid detta!


Sorry

Hejsan! 
Förlåt för att jag bara lagt av att blogga, men har verkligen inte haft någon lust alls.. men nu är jag tillbaka!  Hoppas mina läsare kommer tillbaka, om inte så klandrar jag dom inte eftersom jag varit borta så länge utan förvarning!

RSS 2.0