Jag är en vampyr!

Idag var mamma hemma och hälsade på! Pappa lagade fläskfilé med klyftpotatis! Mums!

Nyss kollade Danne och jag på Twilight då han ALDRIG sett den : o      Nu ska jag ut med Cero iaf!  sen blir de sängen, för imorgon är de upp tidigt och åka till skolan!

Globen

Idag var jag och Frida på globen horse show och kollade på matinén :)   Den var rolig!  Schacket var ju bäst :D  Frida shoppade en massa fint till Lisa!  tyvärr har jag inga pengar så jag köpte ingenting..  De var en rolig dag på globen!  :D


Nu är jag inte alls lika glad.. för Tobbe började prata om spöken.. så jag är lite nojjig nu :(  blä!


fredagskväll!

Nuuuu har jag legat i sängen med Cero och ätit Ben & jerrys chunky money och kollat på filmen UP!  Såg den i australien, men fick lust att kolla på den igen :)  Ska väl strax gå ut med Cero och sen sovas litegranna. Alex är hos sin kompis.. sakna..!


Hahahaha.. Bilden! Ja, jag kan vara cp/störd/skum ibland också.. :D   
|
|
|
V

What feeling?


THIS IS THE FEELING!


Friskvård

Idag hade vi friskvård i skolan, vi var som vi varit flera fredagar i rad nu på skolans hundcenter! Den här gången hade vi inte egna hundat, utan använde hunddagisets hundar!  Började med en genomgång om friskvård. Efter de fick vi hundar att gå ut på promenad med, jag fick Tilda och Oliver att gå ut med. Dom visade lite olika gångarter och gångstilar som hundarna använde sig av, och man såg verkligen hur många hundar som använder sig av passgång!
När vi kom tillbaka till hundcentret så fick vi var sin hund att använda i balansövningarna. Jag fick lilla Nova, en liten dvärgpinscher!  Vippbrädan gick ju knappt eftersom hon inte väger speciellt mycket, men hon gick lite på den iaf!  Hon var duktig och fick massor av sina miniatyrgodisar som var små som sandkorn.. hahah!  Okej, jag överdrev väl LITE.. men inte mycket!


Bio



Igår var jag på bio med Alex och såg Paranormal activity!  Var jätte mysigt!  Men fy vad läskig den var : <   Blev jätte rädd.. kunde nästan inte sova ju!!!




Spoon killer



HAHAHAHA, BÄST!

Tröttheten tar över

Idag började skolan 08.50, gick som en zombie till skolan och var så jävla trött.   Råkade somna på psykologin idag (OPS..!).   Vaknade till vid lunchen iaf och klarade av sällskapsdjurs lektionen iaf! 

Efter skolan åkte jag till stallet och klampade ut med stövlana i Marinos leriga hage, såklart skulle han stå långt bort som vanligt också.. fy!  Fick iaf tag i honom och gick in i stallet med honom och fixade iordning honom så fort de bara gick. När jag skulle hoppa upp på honom så ser han en påse som jag håller i handen (Sallad som jag köpt till Frida) och börjar försöka undersöka den medans jag försöker hoppa upp på honom, men till slut kom jag upp på honom. Mötte Frida vid hennes stall och följde henne hem :) Red sedan tillbaka och fick sällskap av Frida och hennes hund Alfons också en bit, snälla som dom är :)  På vägen hemåt så galopperar jag 2 st sträckor, men mellan dom två måste man skritta/trava, och där mötte jag såklart en idiot i en bil som först släcker strålkastarna när han/hon ser mig och Marino, men börjar slå av och på strålkastaren bara för att jävlas.. HATAR!  Vissa slår inte ens av strålkastaren alls.. hatar bilförare ibland alltså!  behöver ny pannlampa också, pappa skulle vara snäll och fixa en åt mig! <3

Nu funderar jag på att färga håret och sen bums i säng!


Nyårsfest

Ingen har väl missat nyårsfesten som jag och Frida tänkt anordna?  Finns på mina evenemang på facebook!

Silver Glitter Stars Right Pictures, Images and Photos

Söndags-mys!

Ligger i sängen och kollar på 2012!   Tänk om världen verkligen skulle gå under år 2012?...  Då skulle vi bara ha 2 år kvar att leva!   Vad skulle de viktigaste sakerna vara innan man dör? Usch & fyyy, vill inte ens tänka på världens undergång NU
Senare ikväll blir de väl att laga mat (korvstroganoff), kolla på nån till film, duscha och sen sova!  Skola imorgon : <

Min lilla dag idag



Idag är de min namnsdag!  Grattis på mig :)




Friday

I fredags hade vi hunddag i skolan.  Jag hade med mig Yazza eftersom Cero är så jobbig bland andra hundar och typ stressar sönder sig. Vi började med masinen där hunden skulle lukta på rätt burk (minns inte alls vad de där hette), men Yazza var iaf jätte duktig och de gick därför väldigt fort att göra den! Efter de så hade vi shaping där man klickar sig fram till rätt beteende utan att visa hunden vad den ska göra, utan att den ska prova sig fram till rätt beteende. Yazza var rätt duktig på de med, och efter ett tag så använde vi en stol framför oss för att försvåra det litegranna. Kan ju säga att detta tröttar ut hunden eftersom de använder hjärnan så mycket, så Yazza var ju ganska död efter detta pass.

Efter skolan åkte jag och Yazza och hämtade Frida i solna, tog med Amanda och Sophie på vägen också. Frida och jag åkte hem till mig och började göra iordninh grönsaker och dipp, och tog med en påse jordnötsringar. Vi kollade på Dead silence som tyvärr slutade funka i slutet... :(  



lördagen vaknade vi, åt frukost, gick ut med hundarna och sedan åkte vi till varsitt stall och gjorde iordning hästarna. Såklart så stod ju Marino längst bort i den leriga hagen när jag skulle hämta honom! grrr! Tog in honom, spolade av hans leriga ben, borstade honom, kammade igenom manen, luggen och lite av svansen och sadlade honom. När jag smsade Frida så hade hon inte ens börjat borsta.. så jag fick chilla runt lite i stallet medans hon borstade sin häst. Till slut var hon också klar, så vi red och möttes upp vid Ica. Vi bestämde oss för att rida till rasta, så vi började rida ditåt.  Det roligaste var på vägen hem när jag galopperade i en backe, och Loppan fick spel och bara satte av efter oss i världens galopp och man bara hörde Frida bakom som bah "oooh, aaaaah, hjälp, aaaaah!!!!! loppan!!!!"    haha!  Vi hade som vanligt roligt på våran ridtur :D

  

Fyyy

Vaknade av att jag mådde illa och hade ont i magen, så de blev att vända tillbaka till sängen och lägga sig!  Vaknade till några gånger men mådde inte bättre, så jag låg väl i sängen till ett då de kändes lite bättre, gjorde mat och la mig och kollade på Harry Potter och halvblodsprinsen.

Imorgon är det hunddag, och jag vill verkligen dit, så jag hoppas att min kropp inte ska krångla imorgon!  Vet inte om jag ska ta med Cero eller Yazza imorgon.. nått att fundera på..!

The way we are

Så här roligt har jag och Frida tillsammans.. men ofta ÄNNU ROLIGARE!

 

Klickerträning



Idag var vi på skolans hundcenter för att ha massage, men de hade ändrat de till klickerträning. Jag och en tjej hade en hund som hette Melker som hade svårt att hålla koncentrationen i mer än ca 5 min.. så tyvärr gick det skit resten av passet.. men men :)

På promenixen så fick jag gå ut med hunden Polly som är en bullterrier, ja.. fort gick de då inte på promenaden med henne!


Ardennerfläta

Jag funderar på att lära mig att göra en ardennerfläta på Marino.. Hans man är sjukt tjock.. men kanske går att fixa till om man borstar igenom den sådär litegrann :)


Får se om han passar i de då ;)





M

Igår var jag som sagt och red lilla Marino!  Han var lugn och fin på ridturen och var så mysig så!  Fick rida ut med 2 st tjejer som jag också skrev förut, så Gramse från taffsnäs som Johanna har var med med sin medryttare Moa. Anna red en travare som faktiskt var väldigt fin för att vara en travare ( brukar inte gilla travare ).
Vi red i kolmörkret inne i skogen, men som tur hade Moa en bra pannlampa, den jag hade dög ju inte till mycket tyvärr! Marino blev jäääätte svettig, så hans matte Marina funderar på att klippa honom snart igen :)

Här är en liten film på minisen!



Imorgon ska jag och Frida rida ut tillsammans.. (om hon kan låna Loppan vill säga).  Måste ringa och fråga henne om hon kunde de nu!  Pusspuss!

Plugghest

Just nu sitter jag i skolan, har as tråkigt, är pissväder ute och har verkligen ingen lust att vara här.. vill bara hem och sova! Igår red jag ut på Marino tillsammans med två tjejer som hette Anna och Moa. Har börjat kalla Marino för Mini, för han är så liten och söt.. haha!  Nä.. men de lät gulligt.. så han får heta det ibland iaf :)
Vi red en sväng runt myra i kolmörkret och sen förbi sundby. Mini var jätte mysig och blev jäääätte svettig!

Nu måste jag väl jobba lite här i skolan! Pussheeej!

Msn

Nu ska jag sova, men måste bara visa min snygga bakgrund med Alex på msn!



Natti natt :*

Rida, rida ranka!


Imorgon ska jag till Marino och rida efter skolan! Ska  
försöka hinna dit innan det blir mörkt ute! Har också fått  
 hans rutiner av hans matte som jag faktiskt tror  
att jag tog in redan när hon berättade allt i  
stallet första gången. Men de är väl  
alltid bra att ha de med sig ifall man  
skulle få hjärnsläpp när man är där :) 
På onsdag ska jag också rida, och då ska jag och 
 Frida kanske rida ut tillsammans om de funkar med tiden :) 
 Annars rider jag nog bara ner och hälsar på lite i hennes  
stall och säger hej! Hörde också att en häst från 
hennes stall ska flytta till Marinos stall, så några hästar  
kommer man ju känna igen där iaf! Ska rida nån eller 
 några dagar i helgen också troligen, och då lär jag rida 
 ut med Frida också! Om hon har tid vill säga!  Längtar! 






Kim's + Pappa's birthday!

Igår var det fest hos Kim, så de var ju upp och åka till nacka nånstans.. långt långt bort! Det var trevligt hos Kim iaf! :)

Idag fyller pappa år, så på vägen hem idag så köpte jag blommor och en chokladask eftersom jag inte hunnit köpa nått riktigt till honom. Mamma kom hit vid 12-tiden och stannade till 18.00 :)
Vi åt plankstek idag, mums! Blev ingen tårta, men de hade vi inte fått plats med i magarna heller!

Hoppas pappa hade en bra födelsedag iaf! GRATTIS PAPS ! <3

DoggieDay

Imorgon har vi hunddag med skolan, så jag börjar 13.00. Måste tyvärr ta bussen som går 11.00 från mig, så jag kommer ha en hel timme innan jag börjar. Jag och Cero får väl försöka roa oss med nått i stan innan eller nått :)
Rallylydnad ska det vara iaf! får väl se hur de går ; >






















Föreläsning Ekologi

Idag började jag 08.00  *snark*. Hade psykologi och sen religion, och efter de hade vi föreläsning om regnskogen, hur den skövlas och försvinner allt mer.. hemskt!  Tänk om den skulle försvinna liksom? 
Massor av djurarter skulle bli utrotningshotade och vissa skulle försvinna helt! Idag hade även halva klassen redovisning av praktiken, intressant!  Alla verkar ha trivts hitillis :)  Nästa vecka ska jag och Malin redovisa om Taronga!

Nu sitter jag och väntar på att Pappa och Micke ska komma hem så vi kan laga mat för jag är DÖHUNGRIG!

Australien bilder

Här är lite bilder från australien som kommer från mobilen!


Flygplansbyte i Beijing till ett plan som ålte till Shanghai.


Utsikt över Syndney från Taronga zoo


Operahuset


Carmain och jag åkte till ett dagis och undervisade barnen om djur.


Blåtungorna


Koala

   
  
 

Marino

Igår provred jag en nordsvensk som heter Marino!
Han var jätte mysig, men väldigt pigg och framåt igår efter nästan en hel veckas vila. I början var det bara
springa frammåt och inte ställa i hörnen eller nånting, men efter ett tag så mjuknade han och började jobba iaf!
Så de kändes bra, så jag ska dit nån annan dag och bli visad runt i stallet litegrann :) 

      



Provrida

Imorgon ska jag ut och provrida en nordsvensk travare som heter Marino.
Hoppas de går bra och att vi trivs tillsammans :)  

Här är en bild som jag tog på honom och hans matte Marina på en valfri höjd hopptävling :)



Ben & jerrys + true blood = bäst



Jag och Cero låg inrullade i täcket igår med en burk Ben & Jerrys och kollade på true blood <3   Mysigt!

Are you scared...?


Någon som vill se den med mig? :>


Time?

Jag vet inte om min kropp fortfarande går efter Sydney tid, för jag gick tillexempel upp 05.00 idag och var faktiskt rätt pigg då.. :o
Aja, lite skumt är de väl allt..  Nu ska jag sova iaf! Natti natt!


Home sweet home!

Hej!
Nu är jag hemma igen efter 1 månad i Australien! Flygresan hem var rätt jobbig med lite sömn och ont i huvudet.. men annars så :)   Träffade en svensk kille i Beijing som vi pratade med litegrann, trevligt!

Annars så har det varit bra i Australien! Varmt och skönt :)   Jobbigt att komma hem till kylan här.. fast i Kina så snöade det.. så de var ju faktiskt lite värre!

Orkar inte skriva ner allt som hände i Australien, så om ni är nyfikna får ni helt enkelt träffa mig och fråga :D






RSS 2.0