goodbye... for now

Hejdå sverige!  Nu åker jag till varma turkiet!  Hörs nån gång :D



Cero 3 år

IDAG FYLLER MIN SÖTNOS TILL HUND 3 ÅR <3
GRATTIS CERO!




Drömmar

Inatt drömde jag en jätte obehaglig dröm. Jag drömde att det spökade hemma hos mig och spökena verkligen skrämde skiten ur mig. Jag hade packat allt för resan och när jag gick iväg för en minut så hade spökena hängt upp alla kläder över hela badrummet.. blev så arg, ledsen och rädd i drömmen och bara skrek så Danne kom och hjälpte mig packa ner allt igen utan att spökena kom och förstörde igen.. och sen så kunde jag typ inte gå utanför rummet utan att dom skulle puttas på mig osv.. dumma spöken :(

Kanske borde slå upp det i en drömtydarbok?

Ny bakgrundsdesign

Eftersom det snart är halloween så har jag fixat en ehm.. "läskig"  bakgrund.. hahaha!  Kommer missa halloweenfirandet.. buhu.. men de kommer nästa år också :)

Snow

Idag när jag vaknade så såg jag att jag fått sms från Danne, och han skrev att det snöade! Kollade ut och det var vitt överallt :)   Mysigt, men kallt och slaskigt eftersom de är första snön!  Hundarna uppskattade snön faktiskt! Yazza gick med nosen i snön och åt och Cero skuttade runt som en glad groda :) 

Nu är det bara 2 dagar kvar till turkiet !!!!! :D



Airplane

Haha, ska ju ut och flyga på söndag, och satt och kollade på www.onödiginformation.se och hittade då en text om just flygplan :


känns ju tryggt att veta.. haha!

Om totilas försäljningen

Alla hästmänniskor har väl redan läst och vet om att Totilas ska skiljas från Edward Gal och säljas till dressyr ryttarinnan Victoria Max-Theurer. Det som upprörde mig var rubriken :

"Om du inte kan slå motståndaren - köp hans häst!"


Läs mer här :   Länk

Promenix på djurgården

Idag så åkte jag, mamma, pappa och Danne iväg till djurgården för att ta en promenad i det fina vädret! Var riktigt härligt väder idag med inte allt för kyliga vindar och mysig höst sol :)  På vägen tillbaka hem såg vi en stor luftballong precis över bilen också! :D



Nu ikväll har vi bara tagit det lugnt med chips och cola och kollat på Indiana jones på tv!

RESA

Nu är det snart bara (efter 00.00) 8 dagar kvar tills vi flyger iväg till turkland!  Vi ska bo på ett ställe som heter Kemer!  Så här ser det ut från hotellet vi ska bo på:


PHUUU!

Nu har jag städat igenom lådor och slängt massa onödigt, städat iordning bland kläder och sådär! Nu sitter jag och bara tar de lugnt efter att ha kutat runt och fixat allt och lyssnar på världens bästa låt Daniel Adams-Ray – Gubben i lådan !



Fågelbur och marsvinsbur till salu



Fågelbur till salu!  500 kr

Säljer min fina fågelbur med tillhörande fot nu! Väldigt fin och fräsch då den är sparsamt använd! Perfekt för underlater eller andra mindre fåglar! Med buren medföljer matskålar, vattenautomat, fågelbad, gunga, pinnar och några leksaker. Nypris för buren (998kr) Nu: 500 kr

Bredd: 50 cm
Djup: 30 cm
Höjd: 65 cm
Höjd på fot: 70 cm



Stor fin marsvin/kaninbur till salu. Med buren medföljer 2 st matskålar och 2 st marsvinskoppel!

Bredd: 90 cm
Djup: 50 cm
Höjd: 45 cm

Maila mig på [email protected] om du är intresserad!

Tattoo

Idag så vaknade jag typ.. 6 nånting.. åkte med pappa in till stan för att shoppa lite. Blev en parfym, ett hårband, ett linne och strumpbyxor med tatueringsmotiv!  Hittade ingen bild men visar en annan hur de kan se ut på andra liknande tatuerings strumpbyxor :)


Städning på G

Igår så tog jag och Danne och städade igenom lite i garaget och förrådet. Så nu är det lite mer organiserat och man kan faktiskt röra sig där inne nu! Så nu måste vi köra iväg lite saker till skroten bara :) Idag har vi gjort pannkakor till lunch som var över ett år sen som jag åt.. så de var underbart att få äta pannkakor igen! :D   Imorgon funderar jag på att åka in till stan och shoppa lite :)

Resident Evil

Igår blev jag sugen på att kolla på alla resident evil filmerna. Så jag satte mig och kollade på 1an och 2an igår.. så resten blir idag! Såg ju 4an på bio nyligen, och de ska ju komma en 5a.. så får vänta på att den kommer sen, men sen lär ju inte dyka upp förän om minst ett år.. :)

Yay

Yeeees!  Klarade att gå upp tidigare, gick faktiskt upp 6.30 idag!!! *stooolt*  Nu ska jag försöka hitta på nått skojsigt att göra :)  heihei

Rubrik? (:

Tjohooo!  
Idag har det inte hänt mycket.. Vaknade, gick ut med Cero skrutten, åt lunch, kollade på tv, suttit här vid datorn.. Måste försöka gå upp tidigare på mornarna också.. så imorgon siktar jag in mig på 10.00 :)   Får se hur det ska gå! Nu ska jag ut på kvällspromenixen med Cero!   :)

Kanelbullens dag

Idag är det kanelbullens dag, så snart ska vi äta kanelbullar och banankakan som jag bakade igår!  Mumsi mums! :D

Tax

Har drömt flera nätter nu att jag hade en liten taxvalp!  Så sjukt söta och mysiga hundar!  :)


Australien

Idag var det exakt ett år sen vi flög iväg till andra sidan jorden, down under, australien!  Nån dag när jag har råd ska jag åka dit igen och åka runt i landet med kompisar och testa massor av roligt! Kanske dyka, surfa, äta krokodil.. haha! Nån som ska med? ;)


Dressyr

Satt precis och kollade på dressyren från lexington. Många fina hästar, och en P.R.E häst faktiskt!  Roligt att se :) Den som vann var ju såklart Edward Gal och Moorland's Totilas !


Puss puss

Hahahaha! Här är sean banans nya låt.. Kissie är ju med i videon också.. enjoy!



Torsdag

Igår så var jag som sagt på Kolingsborg där Adam Beyer spelade! Han var bra faktiskt, basen på musiken va så hela stället vibrerade :D  Niklas brorsa Peter fyllde år igår också, så vi firade honom också med en gigantisk flaska champange och sen när allt folk åkt hem förutom personalen så blev det tårta :)  Niklas fick även en present av sin brorsa Peter från barcelona som var en väska, och av hans brorsa Roberth så fick han en iphone.. försökte sno den, men de gick inge vidare! Vi beställde också as goda mangodrinkar!  yum yum!  Hade jätte roligt, men nu efteråt så är man ju rätt trött och sliten, men jag överlever nog :)   och fan va dimmigt det var imorse :o

När jag vaknade så hade pappa gjort bakpotatis som lunch till mamma, så jag gjorde en jag med och åt med skagenröra! Mumsi :D   Ikväll är det assistentfritt så vi ska ha lite myskväll med tv tittande och äta räkmacka osv! Ska nog ut en liten sväng med min sötnos till hund! 

Lite bilder från gårdagen



Mitt hjärta klappar för

Gjorde ett test på folksam.se vad mitt hjärta slår för, och resultetet blev :


RSS 2.0