Puttisen mår dåligt.

Idag är jag hemma pga att min hund Cero inte mår bra :(  Min lilla pluttnos <3





Lördagen på skördefesten

I lördags var det skördefest på Rosenhill! Danne skjutsade mig till Fridas stall där jag dumpade min väska.. Efter det så gick vi upp till Rosenhill i mörkret, vi såg verkligen inte vart vi gick nånstans vissa bitar av vägen. Väl där insåg vi hur bonniga alla såg ut, men visst.. om man bor på ekerö så ser man ju kanske ut så.. haha!
Vi satte oss på gräset i väntan på Anna och Johanna.. Amanda, Veronica och Sophie satt och välkomnade alla som gick förbi av nån anledning och fick mest skumma blickar som svar tillbaka.

Anna och Johanna kom en stund senare, och Johanna var rätt full.. haha! Nä, men hon var så gullig så! Vi gick omkring och kollade lite, dansade till den superdåliga musiken, stod vid brasan på ängen en stund och sådär.. Det roligaste var ju våran ormdans när vi gick i ett led efter varandra: Jag, Amanda, Veronica, Frida och Sophie.. i slutet var det väl vi + minst 10 pers till.. haha!

Vi började bli trötta och gick hem vid ett-tiden. Jag och Frida var nog lite övertrötta och skrattade så vi fick ont i magen! Väl i stallet ville vi inte väcka hästarna, så vi gick i mörkret med mobilerna som ficklampor. Vi fixade lite hästtäcken och la dom på höskullen och la oss sedan där för att sova. Det var jävligt kallt, men ändå mysigt! När vi vaknade så kunde jag inte motstå att somna om en gång till.. Frida låg bredvid och sa "brrrrr..".. jag svarade halvt i sömnen "ko-kyckling".. vad ska det betyda liksom?! ingen som vet.. :)
Rolig kväll i alla fall <3

Dagen efter så hjälpte jag dom LITE med att ta ut hästar och sen var jag mest sällskap medans dom mockade och stod i :)  Danne kom senare och hämtade mig med moppen, bytte om och åkte iväg till mamsen :)  <3


 


Veronica och Amanda


Danderyds sjukhus

Igår var en rolig kväll på Ekerö's skördefest!  Berättar mer senare, för nu ska jag och pappa åka till mamma.
Hon har nu fått komma till Danderyds sjukhus där de kommer hjälpa henne att träna upp sig igen!
Så nu sticker jag! Pusshej!

Skördefest

Ikväll är det skördefest på Ekerö! Jo, det låter bonnigt, och det är det typ också... så är det när man bor på landet ;)  Ska dit med Frida och antagligen Amanda och Sophie :) Efter skördefesten ska vi kanske sova i stallet. Mys-pys!








BLOOOOD!

Igår var det spexfoto, alla var skolflickor, till och med våra mentorer :D
Roligt var det :)

Efter skolan åkte jag hem och plockade upp Jon på vägen.. Vi kollade på tv och sådär, och sen kollade vi från avsnitt 2-4 av True blood!  Som jag faksitks blivit besatt av, så braaa ju!



Idag har jag kollat till avsnitt 6, och det är så spännande! Längtar tills Jon har laddat ner fler avsnitt till mig! VILL HA NUNUNU!



SPEXFOTOT!

Jag läste precis på Saras blogg att det är bestämt att vi ska vara skolflickor på vårat skolfoto. Kommer bli superkul!
Får mig att tänka tillbaka på när jag, Frida och Laura klädde ut oss till det och gick ut på krogen.. sjukt många som kommenterade det.. as roligt :)


Bilden från utgången :)


Natti natt!


... och jag glömde säga att jag ska gå och lägga mig nu.. eller lägga mig och läsa "När jag hör din röst"
Natti natt! 





Hunddag med skolan

Idag var det hunddag med skolan. Vaknade runt 9 och gick ut med hundarna, åt frukost, fixade iordnig mig och packade ihop sista sakerna. Valde att ta med Yazza idag eftersom Cero inte kan sitta still i mer än 2 minuter.
Vi hade uppletande på schemat idag. Yazza är tyvärr inte speciellt föremålsintresserad, men även om jag valt att ta med Cero som älskar att springa efter sina leksaker så tror jag inte att han skulle tycka att dom är speciellt intressanta när det finns massor med andra hundar och människor runt omkring...
Yazza var iaf duktig när hon fick veta att hon skulle leta efter köttbullar.. haha! Matvraket :)


Yazza däckade under lektionen på hundcentret. (Det gjorde väl iofs alla hundarna)

Spexfoto?

Den här veckan ska våran skola ha klassfoto.. men ingen har kommit på om vi ska ha spexfoto eller inte.!  Vore roligt med ett spexfoto som sista klassfoto!  Ge tips om vad man kan ha som tema till spexfotot !

                       

Smile

Oj, kass uppdatering här.. men men..

I fredags gick jag i skoian från 8.30-10.40. Skön dag alltså, bara sällskapsdjurs lektion också. Efter skolan åkte jag till Ekerö C och köpte glass och hämtade Jon. Efter det åkte vi hem till mig och la oss och kollade på tv. På kvällen tog vi fram glassen och kollade på "The Thing" som jag sen somnade till ett antal gånger.. Vi gick ut med Cero och satte sedan på "Diary of the dead" som jag inte ens han se lite av eftersom jag somnade på direkten, men Jon kollade lite iaf!

Vaknade vid 9 och följde med Jon till bussen. Jag gick hem och åt frukost och städade litegrann i mitt rum. Vid halv ett kom pappa hem med mamma. Hon blev jätte glad över att få träffa hundarna och att få vara hemma :)  Vi åt stekt lax med färskpotatis och hollandaisesås, mums!

När mamma åkt hem så fixade jag mig och åkte till Jon för att kolla på film. Det blev "The chair" som va helt psyko :o



Idag vet jag inte vad jag ska hitte på... hum.. kanske se nån film igen.. får se :)

Kameleontfisk?

VAD HAR HÄNT?! Han har bytt färg från att vara orange med vitt huvud till helvit med oranga prickar..! SJUKT!


Hunddag med skolan

Idag har jag och Cero varit på Solna / Sundbybergs brukshundsklubb med skolan. Jag var i första gruppen som började vid 9, så eftersom pappa ändå jobbar i Kista så skjutsade han mig dit, skönt!
Instruktören (som egentligen inte va en utbildad instruktör) kör agility med sina taxar, lite ovanlig ras att ha till agility. Cero går ju tyvärr inte att ha lös så han va inte me så mycket.. men jag tyckte att det kunde va bra träning för honom att vara bland andra hundar i alla fall!.  Efter skolan så åkte jag och Cero hem till Jon för att få äta mina mackor jag hade med mig, gott eftersom jag var sjukt hungrig! 

Nu på kvällen har jag myst med Ben&Jerrys och Sex and the city!  Cero låg bredvid och sussade, jobbig dag för honom!
 

Tröttnosen!

Skola

Idag började skolan på riktigt, massor med tråkiga genomgångar av olika kriterier för olika betyg och grejer.. verkligen tråkigt att lyssna på. Imorgon är det HIMT (Hunder I Människans Tjänst) hela dagen på Solna sundbybergs brukshundsklubb. Tror inte att Cero kommer kunna vara med på att köra agilitybanan eftersom han blir döv så fort man tar av kopplet.. men det blir nog bra träning för honom att vara runt massa andra hundar :)
Ska fixa lite mackor och packa ihop lite grejer till imorgon och sen lägga mig i sängen och kolla på Sex and the city <3


Skola imorgon


Usch fy och blä!

Bio

Idag har jag mest suttit hemma till en början. Efter ett tag fick jag för mig att kolla på Jurassic Park 3, så jag låg och kollade på den tills pappa kom hem från sjukhuset.
Vi åt pastasallad till middag, mums!  Efter middagen åkte vi till Kista där vi kollade på Sommaren med Göran som faktiskt var jätte rolig!

Efter bion så åkte vi hem och kollade på alla stjärnfall :)  riktigt fint!

Måndag + Tisdag

I tisdags kom Micke och Emma hit mitt i natten, när jag vaknade senare så va alla redan uppe och åt goda frallor, så jag tog en jag med :) Senare på kvällen åkte jag hem till Jon och åt middag där (jätte god middag). Efter middagen så gick vi ner till kanalen vid Ekerö C där vi fiskade. Jag fick en miniaborre och Jon fick några ankor som spelade fotboll med hans flöte! Efter fiskandet gick vi hem till honom igen och åt glass med hallon.. MUMS!

Idag så kom mamma hem och hälsade på. Hon hade betällt kräftor till förrätt och biff med pommes frites och bearnaise-sås. Hon va jätte glad över att få komma hem och träffa hundarna och allihopa. Det var jätte roligt att äntligen få hem mamma i några timmar.
När mamma åkt tillbaka till sjukhuset och alla kommit hem igen så fick Danne för sig att åka och hyra film. Så vi åkte och hyrde "Kenny Begins" och plockade sedan upp Jon på vägen också. Filmen va bra och det va mysigt att ha alla syskon och min älskling där :) och juste! Jag hittade världens största spindel i mitt rum.. fyfan va äcklig den var! USCH!
Imorgon kväll ska jag, Danne, Micke och Emma åka och kolla på bio. Vi ska se "Sommaren med Göran". Får väl se om den är bra :)



Nu ligger Cero i min säng med sitt lilla ben som han fick av mig, ska kolla på ett eller 2 avsnitt av sex and the city och sen lägga mig och sova :) 

Uteritt

Idag åkte jag till Fridas stall eftersom Frida och jag skulle rida ut. Jag kom dit, Frida mockade klart åt Lisa och Loppan och sedan gick vi och hämtade hästarna. Lisa gick bra att hämta medans Loppan va lite svårara.. var dock väldigt roligt att kolla på Frida som sprang runt i hagen och försökte få tag på henne.. till slut lyckades hon fresta Loppan med en massa gräs, som Frida släppte så fort hon fått tag i grimman.. såg lite roligt ut när Loppan öppnade munnen för att bita tag i gräset som Frida i samma sekund släpper så det ramlar ner på marken.. haha!
Vi gjorde iordning hästarna och red sen iväg. Vi kom fram till sundby när vi plötsligt fick hjärnsläpp om vart vi skulle rida nånstans, så vi stod där ett bra tag innan vi bestämde oss för att rida till Myra stranden. Vi babblade på om allt mellan himmel och jord på vägen dit, väl framme var det massa folk där, så det kändes som att man inte borde bada med hästarna då.. tyvärr.. Hade behövt svalka oss i den stekheta solen!
Vi red hemåt och började krigas med kottar.. efter några träffat på varandra slöt vi fred och racade i full galopp iväg hemåt. Till och med Loppan hade lite fart i sig idag!
Riktigt roligt att rida ut idag och Lisa är verkligen världens goaste häst !  <3




               

Inatt kommer min storebror Micke och hans flickvän Emma hit :)  och som jag sagt tidigare så ska mamma komma hem och hälsa på nu på tisdag <3  OCH.. idag kommer Jon hem från Blidö !!!!  Har saknat honom en massa! <3
Nu ska jag börja städa iordning mitt rum, hoppas på att kanske åka ner till båtklubben och fiska lite senare ikväll, men får se vad som sker!..

HOT HOT HOT

Usch vad varmt det är ute, men man ska väl inte klaga :) Idag åker Jon till sitt landställe på blidö och jag kommer sakna sönder hela helgen!  Men nån dag i helgen ska jag kanske rida ut med Frida och Amanda. LÄNGTAR!
OCH
på tisdag så kommer mamma hem <3  Hon ska stanna här över dagen, och det ska verkligen bli roligt att ha henne hemma!



Camping

Igår så vandrade jag och Jon iväg för att campa!  Vi gick från mig och bort mot myraskogen, vi gick vilse några gånger.. så vägen dit tog ca 4 timmar.. men guuuud va skönt det var när vi väl var framme. Vi bestämde oss för att tälta på stranden, så började med och äta en sallad Jon köpt innan han åkt till mig och sedan så satte vi upp tältet och la in alla sovgrejer och la oss och dog en stund efter 4 timmars gående fram och tillbaka i hettan. Vi satte på oss badkläderna och sprang i och badade. Det var jätte varmt och skönt i vattnet, men Jon va en kruka och tyckte det va kallt :)

Efter badningen så tog vi mitt fiskespö och sprang iväg till ett stenröse för att fiska lite i solnedgången.. så mysigt!  Fick ingen fisk, men det var härligt att bara sitta och kolla på solnedgången med älskling <3
Vi gick tillbaka till stranden och började plocka ihop lite ved till brasan vi skulle ha. Det gick till en början inge bra att tända brasan, men efter ett tag så fick Jon igång den så den brann så fint :)  Jon täljde till två grillpinnar och jag plockade fram korvarna och bröden. Vi satt där och grillade ett tag, sen tog Jon fram gitarren och spelade lite.. mysigast vid våran lägereld!
När vi fått nog av alla dumma mygg gick vi in i tältet och kollade på "The Haunting in Connecticut". Lite läskigt var det allt med alla prasslande ljud i skogen.. men till slut somnade vi. 

Vid femtiden på morgonen var jag pigg på att se en till film, så då kollade vi på "Adventureland". Efter den somnade vi igen och sov fram till 7.40 nånting av att en tupp gal och några kossor som råmade.. Vi bah "vafan?!, finns det kor här?". Somnade igen och sov fram till 10.
Vi gick upp, tog våra mackor som vi förberett till frukost och kom på att allt vatten vi haft med va slut.. vad fanns kvar att dricka? ÖL!  Så frukosten blev mackor, öl, godis och chips! Nyttigt och bra!
Efter frukosten tog jag mitt fiskespö och fiskade lite, utan fångst.. vid 11 började vi packa ihop våra grejer för att dra därifrån. Det var sjukt varmt ute och både jag och Jon svettades ihjäl. Väl hemma drack vi upp två stora glas coca cola och dog i soffan. Vi gjorde några toasts och låg och slökollade på tv resten av dagen. 

Dom här dagarna blev så sjukt mysiga! Mer sånt :)  <3

   
  


Party

I fredags blev det utgång med mina fina flickor Frida och Sophie <3 
Träffade Jon en stund innan jag åkte iväg in mot stan. Jag och Sophie klagade på våra sjukt onda skor innan vi ens kommit in till stan.. haha!
När vi kom fram till Toxic var vi dom första tjejerna in. När det kommit lite mer folk så gick vi ut och satte oss och pratade med ett gäng skåningar. Det var "Traffic light-tema" på Toxic, så man fick ett lysande armband med sin status, började med ett rött band, lyckades lura till mig ett gult och ett grönt till av tjejen som delade ut dom, så tre stycken.. i slutet av kvällen gick jag därifrån med sju stycken armband! Vi dansade och hade jätte roligt, träffade trevliga människor och drack goda drinkar. När dom stängde kl 03.00 och jag var på väg ut från toaletten så sa vakten som stod där att jag var den första tjejen han sett som tvättat händerna den kvällen.. sjukt :o  Det roligaste var ju att vi var först in på Toxic och sist ut därifrån!
Vi mötte dom vi suttit och pratat med utanför och gick mot tunnelbanan tillsammans med dom.. Frida filmade och det blev tydligen en sjukt rolig film.. måste se den sen!

Åkte hem med 04.20 bussen till Jon <3
Bästa pojkvännen som tar hand om en efter en lång natt <3

Skansen

I måndags så var jag, Jon, Frida och Sophie på skansen!
Det började med att jag åkte hem till Jon och åt frukost. Efter frukosten så gick vi och köpte lite picknick och vin. Sedan åkte vi in och mötte upp Frida och Sophie och åkte till Skansen. Vi picknickade lite och Sophie skulle absolut komma upp på den stora dalahästen, vilket hon behövde hjälp med.
Vi gick vidare för att kika på sälarna som Sophie tjatat om. Vi gick runt och kollade på djuren, men de flesta låg och sov eller var längst bort i andra änden av hägnet.. men man såg lite iaf :)

Vid 5 tiden så behövde Frida och Sophie åka hem, men jag och Jon stannade kvar för att gå in i akvariet och kolla :)
Vi gick runt och tittade på ormarna, ödlorna och allt annat där inne och klappade en orm och en spindel innan vi gick ut.
Det blev en mysig dag på skansen iaf! <3

   

RSS 2.0