Skördefesten 2010!

Haahahaha, galen kväll där!  Fulla bondar och fjortisar.. hahaha!  Man måste uppleva skördefesten för att förstå allt knas som händer där!  Här kommer lite bilder från kvällen i alla fall!


Amanda, Veronica, Oskar, Ludvig och deras kompisar

Frida och Tobbe


Här är baren!

Uppsala helgen

Hittade bilderna från helgen i uppsala hos Niklas idag, eller ja.. mest bilder på Cero då.. haha!


Cero och jag åker tåg för första gången :D


Lilla Kingen!

Hemmafru?

Idag har jag gjort en massa känner jag.. Först ut med hundarna, sen städa, damsuga, plocka ur disk, plocka i disk, tvättat, hängt upp tvätten, fixat mat och maaaaassa annat.. phu!  Ska hoppa in i duschen strax :)  Ikväll kommer Niklas hit <3  och imorgon är det skördefeeeest!!!!

HEJ BLOGGEN!

Ja, jag kan ju säga att jag verkligen inte varit taggad på att blogga ett tag nu tyvärr.. men sånt händer ju.. Idag har jag inte gjort nått speciellt alls, var iväg och handlade lite godis.. ska väl städa upp lite här tills imorgon eftersom Niklas kommer hit imorgon kväll :)  Ska kolla nån film och sen sova efter jag städat.. ska bli skööönt.. !

HEJDÅ BLOGGEN! hahahaha...

Zooombies

Heeej, har inte uppdaterat på länge, men nu gör jag det!  Klarade sista leveln på plants vs. zombies just!   Hihi :D


Tjohooo!

Hade svårt att somna inatt, så jag kollade på Eclipse och somnade efter den!  Den filmen var väl helt okej, fast såg på den i skit-kvalité... Idag så har jag bakat scones!  Eller rättare sagt mini-scones!  As söta och små.. och as goda såklart! Håller på att packa lite nu, men ser att massa av mina kläder är borta.. fattar inte vart dom tar vägen.. aja.. hoppas dom dyker upp..

Här är receptet på mini-sconsen!



4 dl vetemjöl
1/2 tsk salt
1 1/2 tsk bakpulver
50 g smör
1 dl mjölk
3/4 dl  vispgrädde


Sätt ugnen på 250°. Blanda mjöl, salt och bakpulver i en bunke. Finfördela smöret i mjölet. Rör i mjölk och grädde. Arbeta ihop till en deg. Platta ut degen på mjölad bänk till en 2 cm tjock platta. Ta ut 16 rundlar med ett litet glas, ca 4 cm i diameter. Lägg dem på en plåt med akplåtspapper. Pensla med grädde. Grädda i mitten av ugnen 10–12 min. Servera dem varma med tillbehör.

Tisdag

Idag har det inte hänt mycket!  Vaknade, va ute med hunden, kollade klart på Farsan, borstat av Cero 36 kilo päls,  suttit här.. Imorgon vet jag inte heller vad jag ska göra, packa ihop lite saker kanske.. Ska till Uppsala på torsdag och hälsa på Niklas och hans familj :)  Cero hänger med också, får se hur han går ihop med Kingen, Niklas hund. Börjar i alla fall bli lite friskare nu och hostar inte lika mycket, det är skönt!  :)

DRUGS

Inatt sov jag typ 2 timmar, hostade så jävligt.. Hatar min jävla rethosta som jag får när jag blir förkyld. Assistenten rekomenderade en hostmedicin som heter Cocillana etyfin som innehåller morfin, hähähähä!  Stackars alla som bor med mig, jag kommer bli groggy och odräglig! :D









Hopp, skrik & panik

Gaydator, måste installerna om hela datorn pga dumma virus :(   buhuuu!  Medans danne och jag försökte virussöka för att sen ta bort alla dumma virus så spelade vi lite brädspel. Vi började med ett frågespel som men egentligen ska vara minst 4 för att spela som hette Cranium som var tråkigt! Sen spelade vi ett ko-spel (vet inte vad det heter riktigt) men som är roligt :D  KOSSAKOOOORT!  Tror varenda granne hörde oss spela.. hahaha!  Men virussökningen på min dator gick åt helvete och datan hängde sig mitt i allt :/   

När jag och Danne gett upp går Danne och lägger sig och jag sitter här lite mer med mina virus, då hör man assistenten ropa "Ciiiiiiiiiiiicci.. kan du komma ner och hjälpa mig med en sak?" så jag springer ner och hon förklarar att det sitter en stoooor grön gräshoppa i vardagsrummet, så vi funderade på hur vi skulle få ut den, slå den med flugsmälla? fånga den i fiskhåven? få ner den i en skolåda? till slut så hoppade den ner på ett sidobord (assistenten stod bara och skrek) där jag får in den i ett presentpappersrör och slänger ut! Jag blir hjälten för kvällen/natten :D  hahaha!   Nu kan hon sova tryggt utan massa stora äckliga gräshoppor!
Nu ska jag sova! Gonatt!

Muppar




Hahahaha, hittade den här bilden på My från sist vi var ute! hahahaha! Hennes sylväster eller vad hon sa att de nu var!  Frida tappade den också så den nästan flög rakt ner på tunnelbanespåret! Ajaj!  Hoppas My fick med sig sin hatt hem sen också :)


Flygplan

Igår så följde jag med Danne ut när han skulle flyga sitt nya flygplan!  Han har inte kört med motorn än utan testar bara att kasta och styra :)   Men det såg ju bra ut, han ska ut och testa nu också tror jag!  Hoppas han inte krachar :D


En liten...

..gremling?  Hittade den här söta vovven på blocket, den är så sjukt söt!!! Och när jag tänkte efter så påminde den verkligen om en gremling, ni vet Gizmo!  Ge miiig :D




Ännu en dag

Idag vaknade jag av att jag kände mig JÄÄÄÄÄÄTTE sjuk.. det är Niklas feeeeel.. hahaha, nejdå, ska inte skylla på honom! Men efter en ibumetin så är de bara halsen och hostan som tynger mig! Till middag blir det grillat, hoppas jag kan äta de, är ju väldigt kräsen med kött..  Annars händer de inte så mycket ikväll alls, kolla nån film kanske.  :)

Rapist!

Hahahaha!  Ett reportage om en våldtäcktsman som tagit sig in genom ett fönster. Kolla första och andra klippet! Så jävla bäst! hahahaha!  Föressten.. nån annan än jag som tycker att han ser ut som åsnan i Shrek?




HAHAHAHAHAHAHAHA!

Filmkväll

Igår kväll så kom Frida, My och Jenny hit och kollade på film!  Det blev Juno som vi kollade på, ganska länge sen jag såg den :)   Vi pratade om lite allt möjligt och sådär!  Ikväll blir det utgång på bridge! Hoppas på en superduper kväll/natt!


Addicted

Jag är beroende av ballerina kladdkaka, så sjukt goda!!!!!  gaaah <3

Smile

You make me very happy

Jag blir så dum av dig

Ikväll går cloverfield på tv. Den är bra, men funderar.. för jag har den på dvd-film.. så är bättre att se den på film eftersom tv får numera göra reklam 12 gr på en timme.. palla?!!!

Ohjohj!

Nu har jag sovit allderles för länge känner jag, gick upp 12.00.. så nu ska jag springa ut med min kissnödiga vovve!  Vet inte vad som händer mer idag, får se :D

RSS 2.0