WE ARE THE NIGHT

Har hittat en film som jag ska se nu! Filmen heter We are the night, eller som den riktiga titeln på tyska är Wir sind die nacht.  Filmen är ganska ny, så jag hittade bara med tyskt tal och engelsk text, men det ska nog funka! Kommer nog kolla på den i engelsk version när det kommer :)
Återkommer med betyg på filmen sen!


Klicka på bilden för trailer!

Handling: 18-årig Lena har problem. Hennes liv är fruktansvärt. Hon blir fångad av polisen för att ha försökt råna en rysk gangster, och hon vet inte vad hon ska göra med sig själv. En natt hon ger sig iväg till en underjordisk klubb vid en övergiven nöjespark i Berlin, där hon fångar blicken av en vacker kvinna, men inte vilken kvinna som helst- Louise, hon är ledare för en vampyr klan. Louise faller för Lena och vill att hon ska vara en del av hennes grupp och hon snart lär sig att vara en vampyr är både en välsignelse och en förbannelse.

Filmen var helt okej, jobbigt med tyskt tal, men det fungerade iaf! Tyckte att filmen var lite väl förutsägbar bara! Men annars var den en helt okej vampyrfilm!  Tyckte dock att det kändes lite kopierat från twilight på hur tjejerna såg ut!

Betyg: Filmen får 2 av 5!


Kommentarer
Postat av: Viaych

Haha jag as garvade när jag såg den. FRIDAY FRIDAY! =D

2011-05-17 @ 17:33:57
URL: http://viaych.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Remember my name!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Skriv nått sött!

Trackback
RSS 2.0